Oefenwedstrijd SV Panter 1 – SV Harskamp 1

In de oefenwedstrijd op dinsdagavond 16 augustus tegen wederom een 3e klasser, heeft SVH het helemaal niet slecht gedaan. Voetballend was het al veel beter dan in de voorgaande twee wedstrijden. We konden van achteruit regelmatig onder de druk uit voetballen maar helaas ging dit ook een paar keer fout. Door persoonlijk foutjes kwamen we dan ook met 2-0 achter. Wanneer we deze foutjes uit ons spel kunnen krijgen dan kunnen we ons aardig meten met een modale 3e klasser.

Zelf creëerden we ook weer wat kansen, jammer dat we hier niet uit hebben weten te scoren. Ook hier zullen we aan moeten gaan werken de komende weken. In de tweede helft kregen we vanuit een corner nog een doelpunt tegen waarbij de bal niet goed weggewerkt werd, ook een vrij trap vloog er prima in.

Wat zeer positief was is dat we prima vanuit een organisatie kunnen spelen. Wanneer iedereen dit gedisciplineerd kan blijven doen dan kunnen we het iedere tegenstander aardig lastig maken.

Selectie dinsdag 16-08-16: Detmar, Martin, Vincent, Danny, Evert, Jeffrey, Benjamin, Lars, Benno, Jasper, Joell, Michael, Luc, Kevin, Jelle.