Meld je aan!

SV Harskamp verwelkomt graag nieuwe leden. Zowel pupillen, junioren, senioren als veteranen. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt met voetballen. We hebben goede gediplomeerde trainers in huis die je snel de benodigde vaardigheden bijbrengen. SV Harskamp heeft de nieuwe leden ook iets te bieden. Wat dit precies is, hebben we verderop op deze pagina uiteengezet.

Bij SV Harskamp bieden we je ook de mogelijkheid eerst een tijdje mee te trainen. Je komt er dan vanzelf achter of je voetballen leuk vindt en of het je bevalt bij de vereniging. Als je lid wilt worden, kun je ons inschrijfformulier downloaden en ingevuld mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Klik op de onderstaande knop!

Download inschrijfformulier

Meer informatie

Lees hieronder meer over het lidmaatschap bij SV Harskamp of neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of voor jeugdzaken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contributie

Je vraagt je misschien wat de kosten zijn. We hebben de contributie hieronder overzichtelijk op een rij gezet. Daarnaast moet je zelf voetbalschoenen en scheenbeschermers aanschaffen. De overige kleding, inclusief trainingspak, krijg je van de vereniging als je lid wordt.

 • Senioren: €18,50 per maand
 • Junioren: €12,00 per maand
 • Pupillen: €9,00 per maand
 • Wasgeld: €6,00 per jaar voor senioren en junioren.
 • Niet voetballende leden: €50,00 per jaar
 • Donateurs: €50,00 per jaar.
 • Het 2e en volgende jeugdlid uit één gezin krijgt 50% korting op de vastgestelde contributie.
 • De contributie wordt jaarlijks door de ALV vastgesteld en wordt in 2 keer van de bankrekening afgeschreven.
 • De contributie wordt betaald voor het volledig seizoen, ook als men tussentijds stopt met het lidmaatschap.

Waarom voetballen bij SV Harskamp?

Sporten is gezond. Dat weet iedereen. Zeker in een tijd waarin er veel alternatieve vrijetijdsbestedingen zijn (internet, spelcomputers) en er bovendien op scholen steeds minder aandacht is voor sport. Regelmatige lichaamsbeweging draagt op allerlei manieren bij aan je gezondheid. Je hart en bloedvaten blijven beter in conditie. Het verlaagt de bloeddruk en het cholesterolgehalte en er is minder kans op overgewicht. Verder blijven je botten langer sterk en gaat de spijsvertering beter werken. Je voelt je beter en energieker. Maar sporten kan op vele manieren, individueel of als teamsport en bij vele verenigingen. Middels dit schrijven leggen we uit waarom juist SV Harskamp een prima vereniging is om lid van te worden.

SV Harskamp is een kleine dorpsvereniging waar toch veel aandacht is voor de kwaliteit van het spel. De vereniging biedt de jeugdspelers gediplomeerde trainers en goede begeleiders. Deze zijn er voor alle jeugdspelers. SV Harskamp heeft als visie dat het plezier voor de jeugdspelers voorop staat en dat we daarbinnen proberen elke voetballer op zijn eigen niveau zo goed mogelijk te laten presteren. Dit kan ook omdat we als kleine vereniging niet alleen onze aandacht richten op de hoger spelende teams, maar op alle teams. Het is dus voor iedereen leuk en leerzaam om bij ons te voetballen, niet alleen voor de toppers.

Als je gaat voetballen bij SV Harskamp dan gelden er bepaalde regels waar iedereen zich aan moet houden. Deze spelregels zijn nodig om ervoor te zorgen dat de wedstrijd goed verloopt. Ook zorgen regels ervoor dat sporten leuk blijft. Je aan de spelregels houden hoort bij sportiviteit. Daarnaast hebben wij als vereniging zelf onze eigen Gedragsregels opgesteld. Bijvoorbeeld dat je altijd de beslissingen van een scheidsrechter respecteert. Of de fouten van je teamgenoten/tegenspelers. En ook dat je echt je best doet om te winnen, maar niet ten koste van alles. Op deze wijze probeert de vereniging ook een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Want hopelijk werkt dit door in het dagelijkse leven, worden je sociale vaardigheden vergroot en leer je te corrigeren en gecorrigeerd te worden. Actief betrokken zijn bij SV Harskamp voorkomt bovendien verveling en rondhangen. Meer over onze gedragsregels en visie kunt u binnenkort op onze website lezen, want we zijn momenteel ook druk doende informatie meer via onze website te gaan aanbieden.

SV Harskamp is de enige voetbalvereniging in Harskamp. Spelend voor ons, vertegenwoordig je dus je woonplaats, misschien wel je geboorteplaats, in de regio. Het voegt iets extra’s toe aan een wedstrijd als je tegen naburige dorpen speelt (derby’s) of tegen een grote vereniging uit Ede, Barneveld of Arnhem. Vooral als je wint natuurlijk; dan heb je toch je visitekaartje afgegeven. Als dorpsvereniging is het bovendien gezellig tijdens trainingen, wedstrijden, activiteiten en met je dorpsgenoten langs de lijn bij de andere teams. De problemen waar veel grote verenigingen mee te maken hebben, spelen bij ons niet. Kortom, plezier, sociaal en lekker voetballen.

Naast voetbal verzorgt SV Harskamp ook allerlei andere activiteiten zowel binnen als buiten de vereniging. Vooral afgelopen winter hebben we hier veel aan gedaan omdat vanwege het echte winterweer het veldvoetbal veelal was afgelast. We gaan dan zaalvoetballen, zwemmen, doen spelletjes in de kantine, oliebollen bakken, een puzzelrit en nog veel meer. Hiervoor hebben we een speciale activiteitencommissie. Elk jaar gaan we tijdens de herfstvakantie op voetbalkamp met de jeugd en komend seizoen staat ook een dagje naar het voetbalmuseum in Middelburg op het programma. Ook buiten de vereniging zijn we actief. Zo hebben we onlangs samen met Sport Service uit Ede een straatvoetbaltoernooi georganiseerd en verzorgen we samen met andere verenigingen echte dorpsactiviteiten. We stimuleren de jeugd niet alleen deel te nemen aan deze activiteiten, maar ook om te helpen organiseren. Zo ben je positief bezig en het is nog leerzaam ook.

Opzeggen

Ieder jaar zijn er weer spelers die stoppen met voetbal. We hopen dat deze leden met plezier zullen terugkijken op de tijd die ze bij SV Harskamp hebben gespeeld. Beëindiging van het lidmaatschap is volgens ons Huishoudelijk Reglement uitsluitend schriftelijk mogelijk bij het bestuur of jeugdcommissie. Opzeggen bij trainer of leider is dus niet mogelijk!

Senioren die stoppen met voetballen wijzen wij graag op de mogelijkheid om hun lidmaatschap voort te zetten als donateur of niet spelend lid. Tegen een gereduceerd tarief blijf je lid van SV Harskamp. Overigens is het natuurlijk nog leuker om als vrijwilliger bij onze vereniging betrokken te blijven. Er is altijd genoeg te doen op uiteenlopende gebieden. Dus blijf betrokken bij onze vereniging, ook dat biedt leuke ervaringen en plezier.

Klik op de onderstaande knop om jouw lidmaatschap bij SV Harskamp op te zeggen:

Lidmaatschap opzeggen

Stilzwijgende verlenging en opzegtermijn

Op 5 oktober 2010 heeft de Eerste Kamer een nieuw wetsvoorstel aangenomen, betreffende stilzwijgende verlenging en opzegtermijn bij lidmaatschap. Voor verenigingen is een uitzondering gemaakt. De nieuwe wet verbiedt het automatisch verlengen van het verenigingslidmaatschap niet. De verenigingen mogen het lidmaatschap nog steeds stilzwijgend verlengen voor een jaar, indien er er geen opzegging van het lidmaatschap voorafgaande aan het verenigingsjaar plaatsvindt. Met de bovenstaande informatie hebben wij de leden en nieuwe leden voldoende geinformeerd met betrekking tot het opzeggen van het lidmaatschap.

 • Voorjaarsvernieuwingen in volle gang

  Ontdek de nieuwste upgrades bij onze club: van uitgebreide parkeergelegenheid tot onze nieuwe mascotte, TopperBOB!

  20 maart 2024

 • Tropical night party: 20 april

  Op zaterdag 20 april is er een feestavond met als thema Tropical Night. Kom gezellig verkleed in tropische sferen!

  04 maart 2024

 • Restaria Favoriet

 • De Griffel Metaalverspaning

 • TopParken

 • ’t Scheertje