Aanmelden als vrijwilliger

Zoals wij vaker vermelden en ook tijdens ons vrijwilligersfeest altijd aanhalen zijn wij als bestuur erg trots op onze vrijwilligers. Echter zoeken wij voor komend seizoen (en we hopen voor langere tijd) extra mensen die een vrijwilligersfunctie willen bekleden om alles weer rond te krijgen.

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact op via bovenstaande gegevens of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij hopen dat een ieder bereid is om een uurtje extra in onze mooie club te stoppen.

Bardienstrooster

Klik op de onderstaande knop voor het bardienstrooster:

Bekijk het bardienstrooster

• Voorbereiding SV Harskamp 1

Aanstaande zaterdag, 13 augustus, speelt het 1e elftal zijn eerste oefenwedstrijd. Om 11.00 uur zal er worden afgetrapt tegen FC de Bilt.

10 augustus 2022

• Familiedag: 20 augustus

Op 20 augustus vindt de jaarlijkse familiedag van SV Harskamp plaats. Tijdens deze dag worden er activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

09 augustus 2022

• Brink Moulds & Automation