Aanmelden als vrijwilliger

Zoals wij vaker vermelden en ook tijdens ons vrijwilligersfeest altijd aanhalen zijn wij als bestuur erg trots op onze vrijwilligers. Echter zoeken wij voor komend seizoen (en we hopen voor langere tijd) extra mensen die een vrijwilligersfunctie willen bekleden om alles weer rond te krijgen.

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact op via bovenstaande gegevens of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij hopen dat een ieder bereid is om een uurtje extra in onze mooie club te stoppen.

Bardienstrooster

Klik op de onderstaande knop voor het bardienstrooster:

Bekijk het bardienstrooster

• Nieuwe talentvolle doelman komt naar SV Harskamp

De jonge doelman Koen Warnaar komt komend seizoen over van Fortissimo. Hij zal de strijd aangaan met Guido de Geit voor een plek onder de lat.

16 januari 2022

• Aangescherpte coronamaatregelen

Nadat op 6 november de 1e nieuwe maatregelen waren aangekondigd heeft het demissionaire kabinet opnieuw de regels aangescherpt.

17 november 2021

• Top's Bouwbedrijf