Aanmelden als vrijwilliger

Zoals wij vaker vermelden en ook tijdens ons vrijwilligersfeest altijd aanhalen zijn wij als bestuur erg trots op onze vrijwilligers. Echter zoeken wij voor komend seizoen (en we hopen voor langere tijd) extra mensen die een vrijwilligersfunctie willen bekleden om alles weer rond te krijgen.

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact op via bovenstaande gegevens of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij hopen dat een ieder bereid is om een uurtje extra in onze mooie club te stoppen.

Bardienstrooster

Klik op de onderstaande knop voor het bardienstrooster:

Bekijk het bardienstrooster

• Oktoberfest: 15 oktober

Op 15 oktober organiseert SV Harskamp het Oktoberfest. Trek je lederhosen en dirndls aan en krijg een leuke verrassing op het feest!

06 september 2022

• Routiniers versterken vierdeklasser Harskamp

Harskamp steekt de ambities niet onder stoelen of banken: “spelen om promotie naar de derde klasse via een kampioenschap of nacompetitie is de insteek”.

17 augustus 2022

• Van den Brink Techniek