Aanmelden als vrijwilliger

Zoals wij vaker vermelden en ook tijdens ons vrijwilligersfeest altijd aanhalen zijn wij als bestuur erg trots op onze vrijwilligers. Echter zoeken wij voor komend seizoen (en we hopen voor langere tijd) extra mensen die een vrijwilligersfunctie willen bekleden om alles weer rond te krijgen.

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact op via bovenstaande gegevens of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij hopen dat een ieder bereid is om een uurtje extra in onze mooie club te stoppen.

Bardienstrooster

Klik op de onderstaande knop voor het bardienstrooster:

Bekijk het bardienstrooster

• Aanvallende versterkingen SV Harskamp

Harskamp heeft met Frank Hol (DTS) en Lars Haalboom (Fortissimo) potentiële doelpunten binnengehaald voor het komende seizoen.

19 mei 2022

• Kom voetballen bij de bambino's

Ben jij jonger dan 7 jaar en heb jij zin om te voetballen? De bambino's trainen van 10:00 tot 10.45 uur op het 't Meuleveld.

19 april 2022

• Holland Parket