Aanmelden als vrijwilliger

Zoals wij vaker vermelden en ook tijdens ons vrijwilligersfeest altijd aanhalen zijn wij als bestuur erg trots op onze vrijwilligers. Echter zoeken wij voor komend seizoen (en we hopen voor langere tijd) extra mensen die een vrijwilligersfunctie willen bekleden om alles weer rond te krijgen.

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact op via bovenstaande gegevens of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij hopen dat een ieder bereid is om een uurtje extra in onze mooie club te stoppen.

Bardienstrooster

Klik op de onderstaande knop voor het bardienstrooster:

Bekijk het bardienstrooster

• Veilingavond 75-jarig bestaan

17 februari wordt door het jubileumcomité een veilingavond georganiseerd. Op deze avond kunt u bieden op diverse mooie en ludieke items.

19 januari 2023

• Contributie 1e seizoenshelft 2022-2023

Een dezer dagen wordt de contributie van uw rekening worden afgeschreven. De contributie is met terugwerkende kracht over de afgelopen seizoenshelft.

10 januari 2023

• ’t Scheertje