Oefenwedstrijd VV Hees - SV Harskamp

Aanstaande zaterdag (29 januari 2022) speelt SV Harskamp 1 een oefenwedstrijd tegen VV Hees. De aanvang is om 14.30 uur.

28 januari 2022

Nieuwe talentvolle doelman komt naar SV Harskamp

De jonge doelman Koen Warnaar komt komend seizoen over van Fortissimo. Hij zal de strijd aangaan met Guido de Geit voor een plek onder de lat.

16 januari 2022

Aangescherpte coronamaatregelen

Nadat op 6 november de 1e nieuwe maatregelen waren aangekondigd heeft het demissionaire kabinet opnieuw de regels aangescherpt.

17 november 2021

Businessclub voetbalvereniging Harskamp van start

Vierdeklasser Harskamp maakt dit seizoen 2021/2022 echt stappen. Niet alleen op het veld maar ook als vereniging.

06 oktober 2021

Zorg voor goede fietsverlichting

Het wordt ondertussen al weer vroeg donker. Zorg daarom voor goede fietsverlichting als je naar de voetbaltraining gaat of van een training weggaat.

29 september 2021

Kom voetballen bij de bambino's

Ben jij jonger dan 7 jaar en heb jij zin om te voetballen? De bambino's trainen van 10:00 tot 10.45 uur op het 't Meuleveld.

27 september 2021

Spaar je club gezond

Met de nieuwe spaaractie van Plus Pater kun je door boodschappen te doen sparen voor SV Harskamp!

07 september 2021

Flink meer sponsoren voor SV Harskamp

Op 28 augustus is de sponsorcommissie bezig geweest met het plaatsen van de borden en spandoeken van alle nieuwe sponsors.

02 september 2021

Trainingstijden en veldindeling

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en daarom delen we graag de trainingstijden en veldindeling met jullie.

17 augustus 2021

Interview met voorzitter Berry van Kruistum

Berry van Kruistum (46) is unaniem gekozen tot de nieuwe voorzitter van SV Harskamp. Dat werd vorige week tijdens de algemene ledenvergadering besloten.

19 juli 2021

Revolutie moet voetbalclub Harskamp redden

Revolutie moet voetbalclub Harskamp redden. De dorpsclub gooit het vanaf komend seizoen over een andere boeg.

21 juni 2021

Voordracht nieuwe voorzitter

Het bestuur is verheugd om mede te delen, dat Berry van Kruistum bereid is gevonden om de positie van voorzitter op zich te willen nemen.

19 april 2021

‘Mister Harskamp’ legt de bestuurshamer neer

Ruim 40 jaar was Dirk van Wikselaar bestuurlijk betrokken bij vele activiteiten van zijn geliefde voetbalclub S.V. Harskamp.

30 maart 2021

SV Harskamp winkelt door

SV Harskamp begroet nieuwelingen, maar liefst vier versterkingen kunnen worden genoteerd.

24 maart 2021

Dirk van Wikselaar gestopt als voorzitter

SV Harskamp heeft dinsdagavond (9 maart) op de ALV afscheid genomen van voorzitter Dirk van Wikselaar.

12 maart 2021

Nieuw logo SV Harskamp

Het logo van sportvereniging Harskamp heeft een opfrisbeurt gekregen. Het nieuwe logo onderstreept de verdere professionalisering van de vereniging.

09 maart 2021

Update van het bestuur

Vanwege de huidige corona maatregelen zullen de normale voetbalcompetities niet meer worden afgemaakt. De KNVB heeft wel een routekaart opgesteld.

01 maart 2021

SV Harskamp investeert in doelpunten

SV Harskamp heeft nog twee veel belovende aanvallers aangetrokken. Talib Azarkan (KSV Fortissimo) en Jeroen Cramer (DTS Ede) versterken de selectie.

04 februari 2021

Assistkoning Donovan Rijlaarsdam naar SV Harskamp

SV Harskamp heeft de volgende versterking binnen. De 27-jarige aanvaller Donovan Rijlaarsdam (Blauw Geel ’55) versterkt de ploeg komend seizoen.

03 februari 2021

Selectie krijgt steeds meer vorm

Afgelopen weekeinde heeft het 1e elftal weer drie spelers aan de selectie voor volgend seizoen toegevoegd.

28 januari 2021

TopParken nieuwe hoofdsponsor

SV Harskamp heeft een drie jarige hoofdsponsor overeenkomst bereikt met TopParken. Een organisatie met toplocaties in heel Nederland.

18 januari 2021

Interview met Jeffrey Pattynama

Verzorgers zijn de stille maar onmisbare krachten rondom een sportteam. Zij hebben vaak een band met de sporter. Maar ook een band met de trainer.

14 januari 2021

Aanwinst eerste elftal: Michel Hol

SV Harskamp kondigde recent een nieuwe trainer aan. Tevens met de belofte te gaan werken aan een bredere selectie.

13 januari 2021

Nieuwe hoofdtrainer eerste elftal

SV Harskamp heeft voor komend seizoen 2021/2022 gekozen voor de Edenaar Collin Oosterholt als hoofdtrainer.

11 januari 2021

• Brons Schoonmaak