Unieke clubcollectie van SV Harskamp

De ledenshop biedt jou als lid van je club de mogelijkheid items uit de unieke clubcollectie aan te schaffen. Onder het kopje ‘Clubcollectie’ zijn de (bedrukte) kledingstukken te bestellen die specifiek door SV Harskamp geselecteerd zijn. Behalve de eigen clubcollectie, biedt de Ledenshop ook de mogelijkheid overige items voor je sport te bestellen, onder ‘Teamwear’ en ‘Accessoires’.

De aankopen die je in de Ledenshop doet, leveren direct voordeel op voor je club. Iedere bestelling draagt bij aan de sponsorbijdrage die jouw club van de kledingsponsor ontvangt. Zo maak je met een aankoop in de Ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor je club! De Ledenshop is ingericht om het bestelproces van de clubcollectie voor zowel de sportspeciaalzaak als de club en haar leden zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken. Levering van je bestelling vindt plaats via de sportspeciaalzaak bij jou in de buurt. Als je een bestelling plaatst, kun je deze binnen enkele dagen bij de betreffende winkel ophalen. Daar wordt behalve de levering ook de eventuele bedrukking van je teamkleding verzorgd. Als je vragen of opmerkingen hebt over de Ledenshop, kun je contact opnemen met de sportspeciaalzaak.

Naar de ledenshop

• Top Round Neck

€34,99 €31,49

• Polyester Suit

€49,99 €44,99

• T-shirt

€19,99 €17,99

• Quarter Zip

€37,50 €33,75

• T-shirt (dames)

€20,99 €18,89

• Top Full Zip (dames)

€39,99 €35,99

• Polo

€25,99 €23,39

• Veilingavond 75-jarig bestaan

17 februari wordt door het jubileumcomité een veilingavond georganiseerd. Op deze avond kunt u bieden op diverse mooie en ludieke items.

19 januari 2023

• Contributie 1e seizoenshelft 2022-2023

Een dezer dagen wordt de contributie van uw rekening worden afgeschreven. De contributie is met terugwerkende kracht over de afgelopen seizoenshelft.

10 januari 2023

• ’t Scheertje