Thuiswedstrijd tegen SDS'55 4

Twee weken terug was de uitwedstrijd tegen onze buren SDS’55 al geweest en nu stond de terugwedstrijd al op het programma. Uit hadden we redelijk eenvoudig weten te winnen en voor vandaag telde er ook niets minder dan winst. De training afgelopen week was weer ouwerwets druk. De meesten bij ons weten de weg alleen op zaterdag richting het veld te vinden. We hadden er dan ook voldoende. Alleen Martijn Krol was er niet. Bert was weer hersteld van zijn griepje en had dan ook weer in overleg met Karaoke held Daniel de opstelling gemaakt. We begonnen met Arie Pieter op de goal. Achterin Quinten, Gerdo, Marco en Jordy. Op de flanken Remco en Gertin en centraal op het middenveld Escher en Karel. Spitsen vandaag Falcao en Arnand. Op de training wisten zij zich afgelopen dinsdag prima te vinden, dus dat beloofde wat voor vandaag. Op de bank begonnen Mike, Harm en Gerard. Aan de vlag Micha en de fluitist van vandaag was de heer Westerhuis. Ondanks onze koppositie en dat we het hoogst spelende thuiselftal waren had secretaris Babsy ons op het B-veld geplaatst. Over de eerste helft kunnen we heel kort zijn. Het leek van onze kant helemaal nergens op. Dekken op meters afstand en het mag gezegd worden de laag hangende zon werkte ook niet bepaald mee. Bij Remco schoot het bij het eerste de beste sprintje alweer in de hamster. Harm nam snel zijn plek over. De grootste kansen waren zelfs in de eerste helft voor SDS’55. Toch kwamen we wel op voorsprong. Arnand strafte een foutje achterin bij SDS genadeloos af. Met een kleine voorsprong gingen we ook rusten. De ontevreden leiders voerden enkele wijzigingen door. Gerard kwam erin voor Gerdo en Mike voor Jordy. De tweede helft was wel wat beter dan de eerste, maar ook niet meer dan dat. Doordat SDS zeker geen wonderploeg heeft liepen we uiteindelijk wel nog gemakkelijk uit richting een grote overwinning. Arnand wist er nog twee te maken en zijn kompaan voorin Falcao ook eentje. De derde helft verliep voor de meesten een stuk rustiger dan vorige week. Bij diverse spelers moest het Sinterklaas feest worden gevierd. Ook moesten er nog enkele spelers gaan condoleren. Wel weer drie punten. Volgende week de laatste wedstijd voor de winterstop. We mogen dan op bezoek bij de heren van Blauw-Geel. Zij staan ook hoog in de rangschikking. Willen we daar een goed resultaat halen zullen we toch uit een heel ander vaatje moeten gaan tappen dan vandaag.