Thuiswedstrijd tegen Veluwse Boys JO11-1

Vandaag was de thuiswedstrijd tegen Veluwse Boys, het was een mooie middag. Aangezien dat we thuis moesten voetballen was er een hoop publiek. De opstelling, hetzelfde als de vorige week. Naar een slap begin en een paar kleine kansjes geeft Rens voor en rond Luca voortreffelijk af. We bleven lekker aanvallen maar toen ineens *BAM* was daar de counter die ons de das om deed 1-1 in de 14e minuut. De jongens treurde er niet lang over want een minuut later was daar al de 2-1 door Rens. In de 22e minuut werd er een bal snoeihard door Veluwse Boys in eigen doel geschoten. Twee minuutjes later beproefde Jarno zijn geluk van afstand door de 4-1 als ruststand te bepalen.

Rust

Alles staat lekker, alleen een paar doelpuntjes extra zou deze zaterdag nog mooier maken. Deze opdracht was niet voor dovemans oren bedoeld en zo lagen er 3 doelpunten in binnen 5 minuten. Rens 1x en Luca 2x. In de 32e minuut maakte onze verdediger Daan zijn eerste doelpunt van het seizoen door een mooie solo. 4 minuten later was het Daan met zijn 2e dat was ondertussen al de 9-1. In de 38e minuut een bal word afgerond op de goal, maar ineens dook Ollie daar op met zijn bakje koffie dus de 10-1 werd niet geteld. Een minuutje later was daar weer Harskamp om toch de 10-1 te maken. Maar weer dook daar iemand op met een bakje koffie om dit doelpunt te voorkomen, bedank Theo. In de 43e minuut was daar weer Daan die zijn 3e van de middag maakte 10-1. In de 49e minuut verscheen ook Wiljan op het scorebord 11-1. Op het einde heeft Luuk ons nog gered van de 11-2.

Goede wedstrijd jongens,

Groetjes Vincent en Ollie.