Thuiswedstrijd tegen Veensche Boys JO11-3G

Na onze mooie 1-8 overwinning van vorige week, mochten vandaag thuis aantreden tegen de bezoekers Veensche boys. Herwin en Vincent hadden om om tien minuutjes voor 9 afgesproken op het veld. Om 9 uur dacht Vincent laten wij Ollie maar eens bellen… Met een beetje vertraging was onze slaperige ollie toch binnen 5 minuutjes op het Meuleveld. Laten we toch maar eens beginnen over de wedstrijd van vandaag.

De opstelling op het doel Luuk, achter Daan en Jeroen op het middenveld Jarno en Wiljan, de ook niet uitgeslapen Rens voorin samen met Luca

Veensche boys kwam als koploper naar het Meuleveld toe, dus dat moest een zware pot worden. We begonnen voortvarend aan de wedstrijd met verschillende kansen naar 9 minuten zetten had het al 3-0 moeten staan, maar zoals je al raad was dat niet zo. In de 10e minuut begon Luca aan een solo die hij voortreffelijk afmaakte 1-0. Harskamp ging net als Herwin vanmorgen een klein beetje slapen en dat betekende in de 14e minuut door een afstand schot de 1-1. Dat gaf Veensche boys vertrouwen en drukte door tot de 1-2 in de 22e minuut.

RUST

De tweede helft begonnen wij net zoals de eerste helft en er kwamen direct weer verschillende kansen, we hadden de druk er vol op en heel af en toe kwam Veensche boys eruit. Helaas waren wij voorin niet scherp genoeg en wilde de bal er niet in. Tot aan de 39e minuut een voorzet van Rens betekende de 2-2 van Jarno. Vanaf de zijlijn moedigde de leiders de jongens aan om door te drukken. Maar jammer genoeg werd er niet meer gescoord door Harskamp.

Helaas jongens er had meer ingezeten,

groetjes Ollie en Vincent.