Thuiswedstrijd tegen Sparta Nijkerk JO11-7

Herwin en Vincent hadden donderdag avond al besloten om op vrijdag avond even het Nederlands elftal te gaan kijken, om de tactiek van deze zaterdag te bepalen. De tactiek was uiteraard duidelijk en dat was VOL op de aanval.

Zaterdag morgen…. Stond Herwin kwart voor 9 bij Vincent, maar die bleek nog op bed te liggen. 10 minuutjes later kwamen zij toch aan op het Meuleveld, tot hun verbazing was de tegenstander al aanwezig. Opstelling Doel Luuk, achterin Daan en Jeroen, middenveld Luca en Wiljan , voorin Rens en Jarno. Harskamp deed zoals de tactiek was besproken en dat was VOLLER dan VOL op de aanval, dit pakte goed uit want Luca scoorde snel in de 9e minuut stond het al 1-0. Na een tijdje de betere tegenstander te zijn geweest bleef de score tot aan de 17e minuut 1-0, maar daar was weer Luca met een afstand schot voor de 2-0. Luca bleek ook het pareltje van de 1e helft te zijn want niet veel later maakte Jarno de 3-0 en niet veel later Luca weer met de 4-0 met de 3e van de eerste helft. RUST.

De leiders hebben in de rust niet hoeven mededelen behalve dat er nog meer gescoord mocht worden. Dat gebeurde in de 41e minuut een combinatie tussen Jarno en Rens die Rens netjes afrondde 5-0. 5 minuutjes later maakte Jarno zijn 2e doelpunt van deze zaterdag en stond het alweer 6-0. In de zelfde minuut profiteerde Rens van slecht verdedigingswerk 7-0. 2e minuten later het mooiste doelpunt van de morgen en waarschijnlijk ook van heel het weekend de 8-0 van Luca. Jasper Jansen de scheidsrechter van dienst die had er heel veel zin in want die telde er 5 minuten blessure tijd bij en in die tijd maakte Jarno nog de 10-0.

Brenda leuk dat je er vandaag wel was, weinig kilometers zeker? En de rest van de toeschouwers natuurlijk ook bedankt! Hopelijk allemaal tot volgende week uit bij blauw-geel. De overwinning is nog lang gevierd met een patatje van Herwin nog voor zijn 31e verjaardag.

Ollie gefeliciteerd namens alle jongens!

Thanks for watching, greetings Ollie en Vincent.