Thuiswedstrijd tegen Wageningen 3

Na een week voetbal verlof was het weer tijd om te gaan voetballen. En zouden we deze einde jaars sprint vast kunnen houden? We zijn nu al 2 weken achter elkaar ongeslagen. Vandaag moesten we aantreden tegen Wageningen dit was op papier een moeilijke tegenstander, omdat hun 3e staan en wij uhhhhh iets daaronder.

Nu we 2 keer op rij ongeslagen zijn heeft een nieuwe spits zich aangemeld om bij ons in het elftal te komen scoren. En aangezien wij al onze spitsen kwijt waren aan de PRESTATIE elftallen was dit natuurlijk super. Maar is dit een scorende spits? (verderop in het verslag meer) De naam is Rudy (nee niet Banaan) van den Brink. Rudy namens het elftal welkom. We begonnen vandaag met 13 man. Tenminste dat was de planning, maar Ben zat hier ook bij. Wat blijkt nu Ben leest de appjes maar half en dacht dat we om half 1 op het veld moesten zijn i.p.v. beginnen. Maar Ben www.svharskamp.nl staan alle tijden op.

De opstelling:

• Goal: Guido
  • Verdediging: Jan-Willem, Maas, Erik, Gilbert
  • Middenveld: Jarno, Pieter, Fernando, Willem
  • Aanval: Gerralt, Jelle
  • Elbert hanteerde de vlag, Rudy en Ben zaten op de bank. Wijnand blies de fluit.

We begonnen de wedstrijd sterk met wat kleine kansjes over en weer. Maar echt grote kansen worden er niet echt gecreëerd van beide kanten. We werken allemaal hard voor elkaar en daardoor kunnen we het Wageningen heel moeilijk maken. Maar na ongeveer 30 min spelen schiet Wageningen de bal in de verre hoek en is onhoudbaar voor onze keeper. 5 minuten later werd de bal diep gespeeld op Jarno ,maar die had al gezien dat die bal niet te belopen was. Maar we hadden gelukkig een vriend bij Wageningen (hun grensrechte) hij hield de bal netjes binnen het lijntje. En officieel mag je dan doorgaan. Dus Jarno er met de bal vandoor. Deze had afgelegd moeten worden op Rudy ,maar Jarno ging voor eigen succes en dit betaalde zich niet uit. (het lukt alleen aan de andere kant). Onder het genot van een kopje thee werd besproken dat we gewoon voor elkaar moesten blijven knokken en dat we dan deze wedstrijd zeker niet hoefde te verliezen.

De 2e helft werden Gilbert en Jarno gewisseld voor Rudy en Ben. Na wat kansen van Wageningen. Besloten we ons geheime wapen maar eens in te zetten. We beschikten nu over 3 looppaarden Jelle, Rudy en Gerralt. Dus we besloten om 4-3-3 te gaan voetballen om meer druk naar voren te krijgen en dat betaalde zich gelijk uit. Na een mooie combinatie met Gerralt schoot Rudy de 1-1 binnen. 10 minuten later werd Pieter diep gestuurd en die gaf een schitterde voorzet op de spitsen. Dat dachten wij ,maar Pieter had allang gezien dat er een klein hoekje vrij was boven de keeper. Hij schoot de bal over de keeper zo het doel in.

De 2-1 was een feit. Hier moest naar tuurlijk weer op gereageerd worden ,dus hebben we alles gelijk weer terug gezet naar 4-4-2 om zo de 3 punter vast te houden. 10 minuten voor tijd werden er een paar dingen gezegd tegen Wijnand en die besloot op zijn beurt de wedstrijd af te fluiten met nog 10 minuten op de klok. (wij mogen ook wel eens mazzel hebben)

Na de wedstrijd van ons zag het er op het Meulenveld wel heel blauw uit in een keer (nee niet omdat er aardig werd gezopen op de overwinning) SVH 1 moest voetballen tegen de blauwe knakkers van Otterlo. De uitslag was 2-2 toch? Na de wedstrijd bleek dat onze nieuwe spits niet alleen gescoord had tijdens zijn eerste wedstrijd bij het 3e maar hij bleek ook jarig te zijn. Dus hij had op z’n eerste zaterdag op het Meulenveld al 2 bruune borrels te pakken.

Omdat wij 10 minuten minder hadden gevoetbald ging nu onze voorzitter (die volgende week de fluit hanteert) lopen zeuren dat hij die 10 minuten er wel bij ging tellen. Maar wij hebben geen 10 minuten extra nodig om gelijk te spelen. (de Feijenoord supporters onder ons weten wel waar het over gaat)

Nu weer een spreukje uut de Kraats:

Alst jie na joe eerste wedstried mag genieten van het bruune drank, zit jie.