Thuiswedstrijd tegen Lunteren 5

We hebben echt de smaak van het winnen weer te pakken en gaat ons tot nu toe voor de wind. Na de moeilijk opstart van het seizoen (ja nieuwe leider he) hebben we nu een stijgende lijn te pakken en we zijn nu 4 weken ongeslagen. Zou hier een 5de week bij komen? Na de moeilijke opstart hebben we toch ons spelletje gevonden en de naam van ons spelletje is iedereen moet 110% geven. En zo zien we dat we van iedereen kunnen winnen of heel moeilijk. Het lijkt er ook op dat de leider de tablet ook goed heeft ingesteld.

We hadden vandaag weer een sterke bezetting en hadden we de luxe dat we 4 man op de bank hadden.

De opstelling:

• Doel: Guido
  • Verdediging: Joost, Maas, Erik, Gilbert
  • Middenveld: Jarno, Fernando, Pieter, Willem
  • Aanval: Rudy, Gerralt
  • Wissels waren Kevin (de kersverse papa had de weg naar 't Meuleveld ook weer gevonden) Ben, Jari en Elvin.
  • De fluit werd gehanteerd door onze grote vriend Dirk en Jelle hanteerde de vlag de eerste helft.

In de kleedkamer werd iedereen goed opgepept om zich weer 110% te geven voor de wedstrijd. Lunteren begon sterk aan de wedstrijd en creëerde wat kansen, maar deze waren niet echt gevaarlijk voor onze keeper. Na ongeveer 15 minuten een voorzet van Lunteren die valt precies verkeerd op de voet van Erik en de bal valt zo in het doel 0-1 (Erik ik weet hoe je je voelt maar het komt vast door het zand). 10 minuten voor tijd valt voor ons de 1-1 Pieter stuurt Fernando weg met een mooie steek bal. Fernando legt de bal mooi breed op Kevin en die scoort gemakkelijk. En zo gingen we met een goed gevoel de rust in.

De 2e helft begint sterk van onze kant na ongeveer 5 minuten wordt Fernando weggestuurd en die schiet op het doel mis maar uit de rebount scoort Rudy de 2-1. 10 minuten later gaat Jari voor eigen succes vanaf 20 meter op de keeper af en scoort 3-1. 5 minuten later loopt Kevin goed door op de keeper en kan net iets eerder bij de bal en scoort de 4-1. 10 minuten later komt Elvin aan de bal die geeft een mooi steek balletje op Kevin en die scoort de 5-1.

Het was weer van onze kant een puike pot voetbal. We krijgen maar weinig doelpunten tegen en we winnen nu met best wel leuke cijfers. We zijn nu 5 weken op rij ongeslagen en als we dit na de winterstop vol kunnen houden. Zouden we leuk mee kunnen gaan doen in de competitie. Na de wedstrijd werd er nog wat na geborreld en hebben we de tactiek voor de aankomende wedstrijd dat toevallig tegen Lunteren 5 is ,maar dan uit. Maar zou dit net z’n doelpunten festijn worden van onze kant.

Ook werd er besproken van hebben we nu met 5-1 gewonnen of met 6-0. Als ervaringsdeskundige vind ik dat we niet zo lollig moeten doen als iemand toevallig een eigen doelpunt maakt. Het is niet zo makkelijk als we denken om die bal in eigen doel te schieten. (Maar ik ben nu blij dat ik niet de enige ben die dat kan.)

We hebben na afloop nog even naar de wedstrijd van het 4de gekeken, want hier deden nog wat spelers van ons mee Elvin, Rudy en Erik. Het 4de draait nog niet z’n goed seizoen (licht uitgedrukt) en daarom hadden ze besloten om toch maar een beroep te doen op het opleidingselftal van Harskamp. En dit resulteerde zich in een doelpunt van onze kleine grote vriend Elvin. Het was een schittert schot in de kruising vanaf de doellijn.

Man van de match bij het 4e moet Elvin zijn,omdat hij nu waarschijnlijk daar in het topscoorders lijstje staat.

En een weer een spreukje uut de Kraats:

Alst wullie vechten alst beesten dan kunne wullie nie winne van iederean, moar zekur van de meeste.