Competitiewedstrijd tegen GVC 3

Zo het was weer eens tijd voor een lekker potje voetbal. Tegen de studenten vereniging van Wageningen. Maar eerst moet ik nog wat schrijven over de wedstrijd tegen Uchta. Ik had geen tijd gehad om hier een verslagje van te schrijven. Je kent het wel een drukke baan, druk met het trainen om mezelf fit te krijgen en dat kost een hoop tijd.

De wedstrijd tegen uchta was een mooie pot, maar de wedstrijd begon wat onwennig voor sommige mensen. Ten eerste was het veld een ouderwets klei veld en die was lekker drassig en aardig zwaar om op te voetballen. Of ligt dat nu aan het gewicht wat er bovenop de voeten stond. Het was weer effe wennen dat je natte voeten kreeg. En dan ten tweede er liep een jongen in het veld bij de tegenstander met lang haar. Maar toen liepen er een paar jongens van ons langsop en die zagen tot onze grote verbazing er liep een meid bij. Nou dit was reden voor een flinke discussie wie daar bij wou gaan staan. Er waren een hoop gegadigde er liep zelfs iemand bij ons rond die zei laat mij dat maar doen. Niemand wil mij hebben ik kets alles af. Dus die hebben we er maar niet neer gezet en Tom heeft deze moeilijke taak op zich genomen. Het was een lekkere pot van onze kant en we hebben met 1-7 gewonnen. Benno heeft tijdens deze wedstrijd z’n hattrick te pakken.

Nu weer terug naar de wedstrijd van deze week. Ik hoorde via via dat er tijdens de training van dinsdag duidelijk werd gezegd dat we allemaal fit moesten zijn. En dat zei onze trainer niet zonder reden, die had ook meegekregen dat bijna iedereen een bruiloft had van onze Henri van Dorst.

Nou en als je die naam zo lees weet je wel wat er op die bruiloft geschonken werd. Kijk ik dacht ook daar is bier in overvloed iedereen lam. Ik was iets later rond half 9 en dacht iedereen zal al wel zo ver heen zijn. Maar ze zaten aan de cola en er lag er zelfs 1 bijna te slapen “Gerralt”. Verder hebben we een heel gezellig feestje gehad en goed naar Cor geluisterd.

De zaterdag brak aan en het was een mooie dag om te voetballen. Ik had een beetje last van opstart problemen. En ik was niet de enige geloof ik er kwamen een hele hoop kleine oogjes aan gewandeld. Cola gister??? Maar we hadden een mooie selectie vandaag en hoorde zelfs in de wandelgangen van als we deze verliezen is het echt zielig. Dus iedereen dacht ohh dan zullen ze wel laatste staan. Maar ze staan gewoon 2e kwamen we achter nou dat zal wat worden.

We begonnen de wedstrijd wat onwennig, want als je tegen GVC voetbalt weet je nooit wat je krijg. Elk jaar andere spelers en het moet allemaal in het engels nou dat is niet makkelijk als je bedenk dat wij eerst na moeten denken wat elk woord in het Engels betekend. En ze hadden een goeie lichting dit jaar. En in de 1ste helft viel voor hun de 0-1. Dus in de rust een paar wissels door gevoerd en Martin had een goed idee we moeten hogerop gaan voetballen. Maar dit werd niet goed begrepen sommige pakte al een trapje, en ik zag al 1 iemand op veren die dacht oh dat wordt 5e klasse ballen. Maar Martin heeft dit goed uitgelegd en we zo zijn we gaan voetballen en gelukkig viel al gauw de 1-1 uit een mooie corner die Falco netjes binnen knikte. Verder kregen we nog goeie kansen op de 2-1 maar alles lukte net niet. Maar het was ook alle zeilen bij zetten om te zorgen dat hun niet scoorde. En dat lukte eindstand 1-1, maar die voelde wel als een overwinning.

Volgende week staat Lunteren op het programma de echte koploper. Weer volgas er tegenaan. En als klap op de vuurpijl hebben we ’s avonds een gezellig feestje staan met lederhosen en pullen bier. Dus een feestje naar mijn hart.