SV Beekbergen 1 - SV Harskamp 1

Beekbergen had zijn eerste wedstrijd tegen SDS gewonnen met 2-1, een sterke tegenstander dus. Met een (bijna) complete wedstrijdselectie vertrokken we naar Beekbergen, Evert kwam rechtstreeks via Alkmaar en zo hadden we er nog een paar die zorgden dat ze op tijd op het mooie sportpark op de veluwe waren.

Tijdens de w-up bleek dat Benjamin niet fit genoeg was om te starten, de verkoudheid was toch te erg geworden. Een snelle omzetting en we begonnen de 1e eerste helft. Na zelf eerst twee goeie kansen te hebben gecreƫerd via Luc en Benno/Jasper, vielen we ver terug kwa niveau. Via onze linker kant konden de Beekbergers naar hartelust combineren en de razendsnelle rechtsbuiten liep lekker vrij uit te spelen. Via deze zijde creeerden ze dan ook diverse mogelijkheden waaruit ze in de eerste helft ook drie keer konden scoren. Na de rust konden we onze ruggen rechten en maakten we via Benno de 3-1, daarna kregen we nog wel enkele mogelijkheden en kansen maar tot scoren kwamen we niet meer. Beekbergen deed dit nog wel een keer. We reden huiswaarts met een 4-1 nederlaag maar tegen deze goede tegenstander was dit ook geen schande.

Selectie: Guido, Vincent, Rik, Danny, Martin (Quinten), Andy, Evert, Joell, Luc, Benno (Jelle) en Jasper.