Uitwedstrijd tegen Stroe JO11-2

Na vorige week zijn te begonnen. Helaas 2-1 verloren, gingen we vol goede moed naar Stroe. De jongens straalde erg veel zin uit. Gelukkig ging het ook stukken beter. De opstelling, doel Luuk, achterin Daan en Jeroen, Middenveld Wiljan en Luca, voorhoede Rens en Jarno.

We hebben de jongens opdracht gegeven om fel te beginnen en dat deden ze zeker. Na 5 minuten naar een prima counter ronde Rens goed af 0-1. We waren ook de betere ploeg en naar 10 minuten stond Jarno op de juiste plek om de 0-2 op papier te zetten, toen kwam het spektakel stuk van deze morgen, Luca begon aan een sole en ronde die prachtig af met een stifje in de 17e minuut. 2 minuten later kregen wij een corner die werd in eigen doel verwerkt 0-4. Dat was met de rust in zicht een goede eerste helft maar het slot akkoord kwam op naam van Rens in de 23e minuut maakte hij de 0-5.

In de rust gezegd dat we zo door moeten gaan zodat we niet in de problemen komen. De 2e helft begon Stroe veel feller en zo kwamen wij onder druk te staan. Na 32 minuten voetbalde wij ons goed onder de druk uit en kon Jarno de 0-6 maken. De moed zakte bij Stroe weg en de 0-7 viel 3 minuten later alweer, deze goal maakte Rens. Na 37 minuten dacht Harskamp alleen nog aan aanvallen en daar maakte Stroe dan ook gebruik van 1-7. Nog een aanval van ons en Rens maakte zijn ochtend helemaal compleet met zijn 4e doelpunt.

Jongens een prima pot en op naar volgende week.

Bertina en Ria bedankt voor de veilige kilometers!

Groetjes Ollie en Vincent.