Uitwedstrijd tegen SDVB JO11-6

Vandaag moesten we vroeg in de veren lekker om 08.10 uur aanwezig op het zo bekende Meuleveld. We moesten om 09.00 uur spelen in het kippendorp bij SDVB. De opstelling: doel Luuk, achterin Daan en Jeroen, middenveld Wiljan en Luca en voorin Jarno en Rens. Het lijkt een gewoonte te worden maar ook vandaag begonnen we weer sterk. Na een paar kleine kansjes werd het tegen de verhouding in 1-0 in de 7e minuut, er gebeurd lang niks tot op slag van rust een mooie aanval en Jarno zette goed voor en luca maakte er beheerst de 1-1 van (25e minuut).

Na de rust begonnen we slecht en meteen in de 27e minuut valt de 2-1 binnen. SDVB bleef in de tweede helft ook sterker en wij kwamen er af en toe uit met een counter. Luuk onze vertrouwde doelman redde ons een paar keer schitterend en in de 33e minuut kwam de bal via de kluts bij Luca die de 2-2 binnenschoot. Tot het eind toe bleef het spannend maar de 2-2 werd genoteerd op het wedstrijdformulier.

Brenda helaas dat je er alweer niet was, volgende keer beter zeggen we maar. John en Berry uitstekend dat jullie er waren, hartstikke bedankt!

Greetings Ollie en Vincent.