Uitwedstrijd tegen SDS '55 JO11-2

Vandaag stond de derby op het programma. We zouden om half 10 vertrekken naar Wekerom. Waar het niet dat John te laat was, hij is altijd op tijd en net voor deze pot niet. De opstelling is vandaag een keer anders, de jo-11 2 is vrij en wij namen Rutger met ons mee. Geen domme zet blijkt later want hij speelde een prima net als de rest. SDS was koploper van deze competitie dus dat zou een zware pot worden. Doel Luuk, achter Daan en Jeroen, middenveld Luca, Wiljan en Rutger, voorin Jarno en Rens. We speelden vandaag met 8 tegen 8.

De leider van SDS melde nog netjes dat er later 2 jongens van de JO-11 1 bij hun zouden aansluiten.

In het begin kon je merken dat er veel spanning op zat bij de jongens. Het voetbal was van beide kanten slecht. Wij kregen wel de druk erop en speelde bijna de hele eerste helft aan hun kant. We kregen een paar kleine kansjes en dan eindelijk in de 15e minuut legt Luca de bal goed klaar voor Rutger en daar is dan de 0-1. We bleven zoeken naar meer maar veel leverde dat niet op. Op slag van rust kregen wij een corner de bal valt voor de voeten van Luca en in twee keer schiet hij hem erin 0-2.

Rust!

De jongens van SDS JO-11 1 waren ondertussen ook gearriveerd. Maar het spelbeeld veranderde niet heel veel. Het was wachten op 0-3, Uiteindelijk viel die in de 40e minuut. Rens veroverde de bal en ronde goed af. SDS ging iets meer aanzetten maar Luuk samen met zijn achterhoede hielden alles eruit.

John, Brenda, Peter en de tweede helft ook Berry bedankt voor jullie support.

Groetjes Vinnie en Ollie.