SDS'55 1 - SV Harskamp 1

Een warme zaterdag stond in het teken van de derde en laatste bekerwedstrijd. Om half twee verzamelden we voor de wedstrijdbespreking. Afspraken werden er gemaakt en we zorgden dat we op tijd in Wekerom waren. De w-up was net bezig toen we door kregen dat de scheidsrechter niet kwam opdagen. Er werd direct een vervanger gebeld maar deze kon pas rond half vier starten....een domper omdat Rik naar een begrafenis moest en dus op tijd het veld moest verlaten, dit was ingecalculeerd maar niet het verlate tijdstip van aanvang. Toen we nog niet wisten dat de wedstrijd om half vier zou starten werd in allerijl nog een speler via het tweede geregeld. Falco Wagenveldt was bereid gevonden om eventueel aan te sluiten bij het eerste, top!. Gelukkig konden we met Rik toch nog de eerste helft afmaken zodat het eigenlijk niet hoefde en dus werd Falco nog net op tijd afgebeld via de leider van het tweede.

Een rommelige w-up dus en dit zag je ook terug in het begin van de 1e helft. De scherpte was er in het begin bij SVH niet terwijl SDS er vrolijk op los combineerde en ook tot mogelijkhden kwam. Dor een persoonlijke fout en niet goed verdedigen kwamen de wekorommers op een 3-0 voorsprong in de eerste helft. In de tweede helft konden we enkele omzettingen doen en er stond ook een “ander” elftal in de kunstgraswei.... SDS kwam nog tot de 4-0 en daarna begon SVH pas te voetballen. We scoorden nog twee keer door Benno en Lars (4-2)en we konden ook prima mee voetballen. De tweede helft stemt iedereen binnen SVH1 tevreden met het oog op de 1e thuiswedstrijd tegen Hulshorst aankomende zaterdag.

Als we de lijn kunnen doortrekken met trainen en de progressie in de wedstrijden dan kan er best iets moois ontstaan binnen de selectie. Wel zal iedereen dan moeten beseffen dat trainingen de basis zijn om te kunnen presteren!

Selectie: Arie Pieter, Martin (Benjamin), Rik (Evert), Danny, Vincent, Lars, Joell(Jeffrey), Andy, Luc, Jasper en Benno.