Competitiewedstrijd tegen Redichem 3

Na een lange maar ook te korte zomerstop was het toch weer tijd om aan te treden op het Meuleveld, want vandaag stond het voor ons onbekende Redichem om het programma. Eerst ga ik jullie effe meenemen naar de veranderingen binnen ons team. En de dingen die zich hebben afgespeeld tijdens de zomerstop, want wij zijn niet gestopt met trainen. (dit is wel gebeurd in de kroeg en dit had puur met overmacht te maken, omdat het Meuleveld gesloten was).

Het team stond vorig onder seizoen onder de leiding van de heren Remco Borgers en Arne Muilwijk. Hier vind gelijk de eerste verandering plaats. Bij Remco ging dat leiding geven niet in de koude kleren zitten nouja.. ze gingen gewoon iets strakker zitten gebeurd de beste Remco. En Arne wou gewoon weer proberen te voetballen of dat nu zo verstandig is weten wij ook niet. Maar hierdoor waren we onze leiders kwijt, en nu???? Gelukkig is Gerralt van de Brink geblesseerd dus heeft hij deze taak op zich genomen bedankt!!

Nu wil graag de selectie aan jullie voorstellen van het komende seizoen:

• Aron “Oert” de Rooij (Keeper)
  • Willem “Witte wim” Willemsen (Captain)
  • Gerard van de Top
  • Jarno van Omme
  • Quiten “QB’ van de Brink (Reserve Captain hoopt die)
  • Arne Muilwijk
  • Gerdo “rooie” Mostert
  • Peter Pol
  • Koos “Olifant slurf” Jongejan
  • Remco Borgers
  • Fernando de Geit
  • Gerralt “Gerrie” van de Brink
  • Giovanni van Ark
  • Henri “van dorst” van Voorst
  • Jari Langenbach
  • Melvin Mastenbroek
  • Mike “andere rooie” van de Krol
  • Jordy van de Krol
  • Elvin “Mup” Blankenspoor
  • Wiljan “Wikky” Wikselaar
  • Arjan Bouw
  • Mitchel Vonk

Met dit zooitje ongeregeld moeten wij het gaan doen dit jaar, maar hier heb ik tot nu toe heeeeel veeeeel vertrouwen in. Maar zoals je ziet heeft niet iedereen een bijnaam maar ik beloof jullie eind van het seizoen heeft iedereen die. Wat misschien opvalt is dat wij 2 spelers missen die we vorig seizoen wel hadden. Je raad het al we missen Jordi “kont” Alers en Guido “kale keeper” de Geit. Deze 2 jongens hebben het opleidingstraject van SVH 2 glansrijk doorlopen. En zijn met vlag en wimpel geslaagd. Hierdoor hebben we ze kunnen verkopen aan het 1ste elftal voor 4 kannen bier en een krat bier. Sorry jongens meer wouden ze er niet voor geven, maar wij waren al tevreden met 1 krat bier. Ohja Bob Jansen!!! We wachten nog steeds op de afrekening u loopt nu 2 termijnen achter dus dat zijn 2 kannen extra. Dus zou maar afrekenen, want de rekening loopt.

Zou het bijna vergeten we hebben ook nog gevoetbald. Nou hier het verslag dan:

We begonnen lekker fel aan de pot na ongeveer 2 minuten krijgt Mup de bal voor de z’n linker chocolade been (niet dat die ander beter is). En doet een perfecte lop over de keeper heen de 0-1 is een feit. Nou dachten we dat wordt 0-10. En toen begon de bank ook nog te schreeuwen 10 10 10 10. Gaf ons veel moed. Maar wat blijkt nu Redichem had een hele nare strategie. Die hadden met ongeveer de hele luchtmacht afgesproken als jullie nu eens 8 rondjes over het veld vliegen raken die Harskampers wel in de war. En dat gebeurde ook. Zo Hadden we twee spelers die dacht dat die mochten handballen noem geen namen (Melvin en QB). Iemand schoot vanaf de aftrap de bal zo over zijlijn maar dat gebeurd de beste. Maar ik zal jullie verder de details besparen het is 11-1 geworden. Waaronder 4 penalty’s tegen en Redichem duidelijk een maatje te groot was voor ons ozo gretige en jonge elftal. Volgende week beter dan doe ik niet mee dus komt best goed.

Na afloop zijn we met z’n alle maar eens de wedstrijd gaan na beschouwen. En dit hebben we tot in de laten uurtjes volgehouden. Het ging weer goed.

Nog effe wat feitjes op een rij voor deze zaterdag:

• Wees optijd voor een teamfoto
  • We zijn in ver gevorderde onderhandelingen voor een tassensponsor
  • Mup een rooie Ferrari heeft gekocht zonder dak en dat werkt donders goed in de regen
  • Dat je niet naar een bruiloft moet gaan als je op een foto moet ’s ochtends

Misschien is een leuk spreukje ook wel wat:

Al bin jie 4 uur van te veuren op het veld, kan het maorzo gebeuren dat jie nie op de foto staot opgesteld.