Uitwedstrijd tegen GVC 3

Vandaag moesten we aantreden tegen de studenten uit Wageningen. We begonnen door omstandigheden met spelers uit het 3e, 2e en 1e elftal. We begonnen met Guido op de goal. De verdediging: Jordy, Maas, Gilbert en Daniel. Middenveld: Michel, Joell, Escher en Jelle. Aanval: Falco en Giovanni.

We begonnen de wedstrijd goed en dat resulteerde al vroeg in de 0-1, Joell zetten een solo in en bediende vanaf de achterlijn Falco, die simpel scoorde. Daarna was de wedstrijd in evenwicht, Harskamp kreeg wat betere kansen, maar ook de studenten lieten zien dat ze goed konden voetballen. Ondertussen werden Jordy, Michel en Daniel vervangen door Joost, Rik en Martijn Peelen. Vlak voor rust dacht Joell gescoord te hebben, maar om een nog onduidelijke reden werd deze goel afgekeurd. De gemiddelde leeftijd bij het arbitraire trio was ook wel erg hoog. Helemaal uit Lunteren kwam Klaas van de Pol op de fluit blazen en Dirk vlagde bij s.v. Harskamp, de vlaggenist van GVC was al een evenoude rakker. Langs het veld stond ook nog een wielerfanaat te kijken. Hij leek wel erg veel op de trainer van het eerste..... De ruststand was 0-1.

Meteen na de rust liet de keeper een vrije trap van Jelle los. Joell maakte simpel de 0-2. Daarna was het verzet van de studenten wel gebroken en maakte Falco op aangeven van Joell de 0-3. Michel kwam toen in het veld voor Joell, en Giovanni kwam Jelle vervangen. Met nog 15 minuten te spelen maakte gvc de aansluitingstreffer 1-3. Vlak naar dit doelpunt kwam het hoogtepunt van de wedstrijd: Michel besloot om van dik 30 meter op de goal te schieten, hij raakte deze bal met zen buitenkant zo verkeerd dat het een prachtige pass werd op Falco, die benutte het kansje 1-4. Vlak daarno stuurde Joost Falco weg, die kapte zijn tegenstander uit en scoorde 1-5, wat tevens de uitslag was.

Falco was met 4 doelpunten ook de man van de wedstrijd, en wordt bij deze, net als alle andere gastspelers bedankt voor hun inzet. Volgende week wacht Lunteren 7, dus vrijdag vroeg naar bed gaan!