Uitwedstrijd tegen DTS JO11-9

Vandaag moesten we om half 8 vertrekken, maar tegenwoordig is het een gewoonte geworden dat er mensen te laat komen… Berry.. De opstelling op het doel de zieke luuk, achterin Jeroen en Daan het middenveld Luca en Wiljan en voorin Jarno en Rens en Rutger mocht Ollie de eerste minuten ondersteunen langs de lijn. Naar 5 minuten was Luca de eerste van deze ochtend die een doelpuntje mocht maken 1-0. We bleven lekker aanvallen en in de 11e minuut was Luca daar alweer met zijn 2e van deze koude ochtend. De 0-3 volgende een minuut later door de schoen van Daan en de 0-4 volgde al snel van Jarno. Even ter informatie voor onze vaste lezers; Willeke was er vandaag bij en stond langs de kant te joelen en moedigde de jongens goed aan om zo door te gaan, het ging bijna schreeuwend. In de 17e minuut was Luca daar alweer met zijn 3e en weer een minuut later maakte onze aanvoerder ook zijn doelpuntje. Op slag van rust schoot Jarno nog even de 0-7 tegen de touwen.

Rustaagh

De 2e helft begon net als de eerste helft meteen met een doelpunt ditmaal was Rens de gelukkige. 4 minuten later deed Jarno ook nog weer een duit in het zakje, net als wij langs de kant allemaal in het zakje snoep van Brenda, dat betekende de 0-8. Daarna volgde de doelpunten allemaal razend snel van Daan en Rutger en Wiljan en nogmaals Rutger en ook daar zat Luca nog een keer bij, daar was het ineens alweer 0-14. Toen gebeurde er even 10 minuutjes niks, alleen dat Berry en John wat langs zagen wandelen. Toen volgde er nog 3 doelpunten van 2x Daan en nogmaals Luca. Luca 5x, Daan 3x, Jarno 3x, onze gastspeler Rutger 2x, Wiljan 2x en Rens 2x.

Onze speciale dank gaat uit naar Willeke, super dat je er was! Maar natuurlijk ook bedankt Peter, Lars, Berry, John, Brenda, Daphne en Jaëla voor de support!

Groet Ollie en Vinnie