Uitwedstrijd tegen BlauwGeel JO11-7

Vandaag moesten wij vroeg uit de veren om aan te treden tegen de blauw gelen uit Ede. BlauwGeel staat momenteel 3e met 4 punten meer als wij, dus dit beloofde een zware ochtend te worden.

We begonnen met ons zo vertrouwde opstelling, net als normaal. Doel Luuk, achterin Daan en Jeroen, middenveld Luca en Wiljan en in de aanval Jarno en Rens. Harskamp begon goed aan de wedstrijd en dat leverde gelijk een aantal kansen op, helaas tegen de verwachtingen in maakte een aanvaller van BlauwGeel een solo en maakte de 1-0 dit gebeurde allemaal in de 12e minuut. Wij lieten ons natuurlijk niet op de kop zitten en drukte goed door. In de 15e minuut een goede vrije bal van Luca die Jarno beheerst afmaakt dat betekend de 1-1. In de 17e minuut duikt daar weer Jarno op die een goede wedstrijd speelde hij drukte door op de verdediger en keeper en kon zo de 1-2 maken. BlauwGeel kwam ondertussen wat beter in de wedstrijd maar Harskamp kon zich goed staande houden door super keepers werk van Luuk. In de 24e minuut zet Luca een actie in die Rens in de positie zette om makkelijk de 1-3 af te maken. Net voor rust kreeg BlauwGeel nog 1 kans om terug in de wedstrijd te komen maar deze bal landde gelukkig op de lat.

RUST

Daan kreeg in de tweede helft de opdracht om de uitblinker van BlauwGeel te stoppen en Jeroen was de zwervende verdediger, zij hebben dit beide goed opgepakt geen kans meer weggegeven. Toppie jongens! Rutger die er in de eerste helft in was gekomen voor Jarno werkte hard en deed zijn taken goed. In de 31e minuut, komt onze zwervende verdediger Jeroen goed oplopen en stelt Jarno in staat om de 1-4 binnen te schieten. Luca die normaal begint met scoren liet vandaag wat langer op zich wachten, maar zoals je al gaat raden was het in de 36e minuut toch raak voor Luca met een afstandsschot 1-5. Dit koude kunstje wilde hij nogmaals proberen en dat pakte goed uit en hij maakt niet veel later als de 1-6. Wiljan die zich op het middenveld positioneerde pakte de bal af, maakte een mooie beweging en schoot met links op het doel de bal veranderde nog wat van richting maar daar was de 1-7 die wij ook op het wedstrijdformulier van ons zelf konden noteren. De scheidsrechter heeft niet alle doelpunten van Harskamp gezien, zo noteerde hij op het wedstrijdformulier 1-6.

Theo, Peter, Berry en John bedankt voor gezelligheid een paar bakjes koffie en een lekker vet frikandelletje.

Goed gespeeld jongens, groetjes Vincent en Ollie.