Uitwedstrijd tegen Advendo 6

Na het verlies van vorige week tegen Lunteren was het nu tijd om naar onze grote vrienden van Advendo af te reizen. Dit elftal had met 5-1 gewonnen van Lunteren gewonnen waar wij met 1-7 van hadden verloren. Dus we gingen met goede moed richting Ederveen.

Normaal zou ik in het verslag een beetje beschrijven wat er gebeurd of verteld wordt in de week voor de wedstrijd, maar het is verdacht stil geweest op de App. Dus veel te vertellen is er niet. Nou ja er is wel iets natuurlijk, maar ik mocht het er niet meer over hebben. Dus bij deze zal ik het niet meer hebben over het haar van sommige mensen. Na het verlies van vorige week hebben we democratisch besloten om ons o zo goede spel om te gooien. We hebben altijd 1-4-4-2 gespeeld en dat kon altijd goed, omdat we over 2 supersonische spitsen bezaten en we goed op de counter konden voetballen. Maar omdat het 3e nu eenmaal het opleidingselftal is van Harskamp zitten deze nu gewoon bij de selectie. Kunnen we ook niks aan doen. Daarom hebben we besloten om 1-4-3-3 te gaan voetballen hopen dat dit beter uitpakt.

De opstelling:

• Goal: Guido
  • Verdediging: Joost, Maas, Erik, Gilbert
  • Middenveld: Willem, Hendri opa Vermeer, Elvin
  • Aanval: Jelle, Jari, Gerralt
  • Wissels: Jarno, Michel, Jan Willem ballatje mayo.

De 1e helft was het wennen aan ons nieuwe systeem. Maar na maten de wedstrijd vorderde kwamen we er beter in. En hierdoor konden we de 1e helft zelfs een paar goede kansen creëren, maar die gingen er niet in. Hij zou toch moeten vallen. Dat gebeurde ook alleen aan de verkeerde kant. Na ongeveer een half uur spelen werd er een kanon afgeschoten in Ederveen en de bal belande onhoudbaar in de verre hoek. 2 minuten later werd Willem uit gespeeld en de 2-0 zat er in. Maar deze 2-0 betekende niet dat we slecht voetbalde.

De 2e helft begonnen we zeer sterk, er kwamen gelijk 2 goede kansen van Jelle en Jari alle 2 mochten ook deze kansen niet zitten. Nog een kans voor Jarno, met de varkenskop kopte hij de bal net iets te laag, zodat de keeper hem er uit kon tikken. Na een paar corners raakte de bal in de kluts en ook deze wou er niet in. Na nog een paar kansen en een 100% kans van Elvin 1 op 1 met de keeper was het nog steeds 2-0. Het zat ons niet mee. Halverwege valt de 3-0 ,doordat Advendo hun kansen ruimschoots benut. Net voor tijd pakt Guido de bal mooi uit de hoek, maar in de rebout scoort Advendo toch 4-0.

Al met al hebben we zeker geen slechte wedstrijd gespeeld en moeten we op deze manier doorgaan. Dan komen de overwinningen vanzelf. Volgende week moeten we thuis tegen DTS voor het mooie moeten we deze wedstrijd winnen om een beetje de aansluiting te houden met de rest van de teams.

Verder is er niks gebeurd, dus er is niemand om af te zeiken of iemand een beetje te kakken te zetten ook wel eens leuk voor mijn teamgenoten. Dus ook de vaste rubriek met de spreuk was een gepuzzel maar we hebben er weer een:

Alst wullie denken da alles tegen zit, loaten wullie dan opnieuw te denken.

(dat moeten we onthouden voor de volgende wedstrijd mannen)