Over De Vergulde Leeuw

De Vergulde Leeuw is bij uitstek geschikt om lekker en betaalbaar uit eten te gaan, om aan te doen na een vermoeiende fietstocht of gewoon een drankje te drinken aan onze bar of op het terras. Onze keuken is Nederlands met een Veluws accent.

Op ons verwarmde terras kunt u nog tot lang in het seizoen buiten genieten. Wij beschikken tevens over gratis WiFi en een oplaadpunt voor fietsen. De deuren werden voor het eerst geopend in 1893, dus je kunt gerust spreken van een nostalgisch plekje op de Veluwe.

Ga naar de website

• Oefenwedstrijd VV Hees - SV Harskamp

Aanstaande zaterdag (29 januari 2022) speelt SV Harskamp 1 een oefenwedstrijd tegen VV Hees. De aanvang is om 14.30 uur.

28 januari 2022

• Nieuwe talentvolle doelman komt naar SV Harskamp

De jonge doelman Koen Warnaar komt komend seizoen over van Fortissimo. Hij zal de strijd aangaan met Guido de Geit voor een plek onder de lat.

16 januari 2022

• Holland Parket