Over De Rank Administratie en Advies

De Rank Administratie en Advies is een kantoor waar laagdrempeligheid en persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel staat. Een juiste en gezonde financiële administratie is essentieel voor uw bedrijf. Hierbij maakt het niet uit of u een groot bedrijf heeft of een kleine zelfstandige (ZZP-er). De belastingdienst eist een goed overzicht van al uw financiële activiteiten en stelt daar strenge regels aan.

Aan u dus de vraag of u de financiële administratie zelf gaat doen of wilt gaan uitbesteden. Wilt u de handen vrij voor uw eigen werk? Dat kan. Wij nemen u graag alle zorg uit handen.

Ga naar de website

• Oefenwedstrijd VV Hees - SV Harskamp

Aanstaande zaterdag (29 januari 2022) speelt SV Harskamp 1 een oefenwedstrijd tegen VV Hees. De aanvang is om 14.30 uur.

28 januari 2022

• Nieuwe talentvolle doelman komt naar SV Harskamp

De jonge doelman Koen Warnaar komt komend seizoen over van Fortissimo. Hij zal de strijd aangaan met Guido de Geit voor een plek onder de lat.

16 januari 2022

• Van den Berg Installateurs