Over Plus Pater

Een PLUS Supermarkt herkent u aan het klavertje-vier-logo. De vier blaadjes staan voor wat u in elke PLUS Supermarkt aantreft:

• Verse producten
  • Uitstekende kwaliteit
  • Excellente service
  • En veel voordeel

Hiermee kan PLUS het u als klant helemaal naar de zin maken. Want daar gaat het om: de klant is bij PLUS het middelpunt van de winkel. Elke PLUS wordt geleid door een zelfstandig ondernemer, die baas is in zijn eigen winkel en vrij is om op de wens van de klant in te spelen. Bij PLUS staat de klant dus echt centraal.

PLUS. Beleef het verschil!

Bekijk de website

• Oefenwedstrijd VV Hees - SV Harskamp

Aanstaande zaterdag (29 januari 2022) speelt SV Harskamp 1 een oefenwedstrijd tegen VV Hees. De aanvang is om 14.30 uur.

28 januari 2022

• Nieuwe talentvolle doelman komt naar SV Harskamp

De jonge doelman Koen Warnaar komt komend seizoen over van Fortissimo. Hij zal de strijd aangaan met Guido de Geit voor een plek onder de lat.

16 januari 2022

• De Vergulde Leeuw