Over Falk Bouwsystemen

Al 12,5 jaar werken we dagelijks hard aan de productie en levering van sandwichpanelen bij verschillende bouwprojecten. Van woning tot kantoor en van stal tot distributiecentrum. Sandwichpanelen zijn prefab bouwelementen die zorgen voor een goede isolatie van gebouwen. Toepasbaar op zowel dak, wand als gevel. Dankzij de goede isolatie die onze panelen bieden besparen gebouweigenaren jaarlijks veel geld op hun energierekening! Vanaf nu zijn onze sandwichpanelen met CradleCore® isolatiekern beschikbaar, waarmee deze circulair zijn.

Ga naar de website

• Oefenwedstrijd VV Hees - SV Harskamp

Aanstaande zaterdag (29 januari 2022) speelt SV Harskamp 1 een oefenwedstrijd tegen VV Hees. De aanvang is om 14.30 uur.

28 januari 2022

• Nieuwe talentvolle doelman komt naar SV Harskamp

De jonge doelman Koen Warnaar komt komend seizoen over van Fortissimo. Hij zal de strijd aangaan met Guido de Geit voor een plek onder de lat.

16 januari 2022

• Top's Bouwbedrijf