Over Van den Brink Techniek

Van den Brink Techniek uit Harskamp is een klein bedrijf dat zich richt op het bouwen en onderhouden van industriële machines en installaties.

Deze machines worden in zeer nauwe samenwerking met de afnemer ontworpen en gebouwd. Eenvoud in constructies en bedieningsgemak zijn een kenmerk van onze producten. Bijna al onze producten worden in RVS of aluminium uitgevoerd.

Daarnaast verlenen wij ook assistentie bij door uw eigen technische dienst uitgevoerde werkzaamheden bij revisie, aanpassing of verhuizing van uw complete machinepark. Kenmerkend voor ons bedrijf is de flexibele en creatieve wijze waarmee op de wensen van de klant wordt ingespeeld, zowel in eigen werkplaats als ook op lokatie.

Ga naar de website

• Oefenwedstrijd VV Hees - SV Harskamp

Aanstaande zaterdag (29 januari 2022) speelt SV Harskamp 1 een oefenwedstrijd tegen VV Hees. De aanvang is om 14.30 uur.

28 januari 2022

• Nieuwe talentvolle doelman komt naar SV Harskamp

De jonge doelman Koen Warnaar komt komend seizoen over van Fortissimo. Hij zal de strijd aangaan met Guido de Geit voor een plek onder de lat.

16 januari 2022

• De Rank Administratie en Advies