Over Brink Moulds & Automation

Opgericht in 1963 ontwikkelen en produceren de ondernemingen van de Brink Groep exclusief voor de verpakkingsindustrie kwalitatief hoogwaardige spuitgietmatrijzen en sinds 1977 ook geavanceerde geautomatiseerde robot systemen.

Met kantoren en productie faciliteiten in Nederland en joint ventures in Zuid-Afrika, Rusland en Egypte verkoopt Brink via een uitgebreid afzetkanaal van afnemers naar meer dan 70 landen wereldwijd. Vakmanschap, een open geest en de mogelijkheid om vrij en creatief te kunnen denken zijn factoren die ons en uw succes bepalen.

Ga naar de website

• Oefenwedstrijd VV Hees - SV Harskamp

Aanstaande zaterdag (29 januari 2022) speelt SV Harskamp 1 een oefenwedstrijd tegen VV Hees. De aanvang is om 14.30 uur.

28 januari 2022

• Nieuwe talentvolle doelman komt naar SV Harskamp

De jonge doelman Koen Warnaar komt komend seizoen over van Fortissimo. Hij zal de strijd aangaan met Guido de Geit voor een plek onder de lat.

16 januari 2022

• Van den Berg Installateurs