Vrijwilligersavond SVH opnieuw geslaagd

Op vrijdag 3 maart jl is bij s.v. Harskamp de vrijwilligersavond gehouden. Deze happening werd niet alleen druk bezocht, maar ook de sfeer zat er goed in en de jubilarissen glommen van trots.

Het clubhuis was vanaf 19.00 uur, we houden van vroeg starten, geopend en binnen een kwartier was al meer dan de helft van de 65 genodigden (en opgegeven deelnemers) aanwezig. Na het gebruikelijke bakkie troost opende voorzitter Dirk van Wikselaar om 19.45 de avond met een heel kort babbeltje. Eigenlijk een woord van welkom en het programma van de avond, waarbij de barbezetting door onze 'vrienden' van Advendo '57 natuurlijk niet kon ontbreken. Willem van Ginkel (oud-voorzitter, Teunis van Dooren (kantine-commissaris) en Jan Nap (secretaris) waren helemaal uit Ederveen gekomen om bij s.v. Harskamp de vrijwilligersavond te draaien. Daarna openden de vier eenjarige Leden van Verdienste van SVH het chinese buffet (Golden Dynasty). Ben van den Brink, Hans Iping, Trudus Michels en Wim van den Brink keken hun ogen uit toen zij de opgediste bestuurskamer binnen kwamen.

Om kwart over negen werd het officiƫle gedeelte van de avond gehouden. Een viertal jubilarissen (tevens vrijwilligers bij s.v. Harskamp) werd gehuldigd. Cees Roelofsen (oud-jeugdleider en kantinemedewerker) en Barry Waaijenberg (huidige secretaris en jeugdleider en ook kantinewerk) waren beiden 25 jaar lid van onze mooie rood-zwarte vereniging. Bert van de Krol (kantinewerk en speler van SVH-4) en Harry v.d. Brink (ook kantinewerk, VMP'er, leider SVH-4, barbecuebaas en LvV'er) zijn reeds 40 jaar bij de club van 't Meuleveld betrokken.

Ook enkele sponsoren hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging. Kortom, een geslaagde, zeker verdiende en sfeervolle avond hebben we weer achter de rug.

Dank voor al jullie inzet en overgave voor s.v. Harskamp en hopelijk allen tot de volgende vrijwilligers-bijeenkomst.

Vrijwilligersavond SVH opnieuw geslaagd

Alain van Oorschot (vaste voorproever), man in pak, Hans Iping, Trudus Michels en Wim van den Brink openden het buffet. Ben van den Brink hoort hier ook bij, maar is wegens weerkaatsing van de foto gehaald.

Vrijwilligersavond SVH opnieuw geslaagd

De vier jubilarissen netjes wachtend op de toespraak en de geschenken. Cees Roelofsen (25 jaar), Harry van den Brink (40 jaar), Bert van de Krol (40 jaar) en Barry Waaijenberg (25 jaar).

Vrijwilligersavond SVH opnieuw geslaagd

Nadat de heren (kader-leden van v.v. Advendo '57) voorzien waren een kleinigheidje konden ze gelijk weer volop aan het werk. Dirk van Wikselaar zwaait Willem van Ginkel, Teunis van Dooren en Jan Nap weer richting de bar. Enkele dames hebben al een klein beetje schik.