Voetbalclinic Schalke 04 afgelast

Gisteren bereikte ons het nieuws over de problemen rond de organisatie van de Schalke 04 clinics. Gelukkig hebben wij nog geen betaling gedaan, maar vele clubs zijn wel de dupe. Wij beraden ons momenteel nog op de mogelijkheden en zodra we meer nieuws hebben laten wij dat weten.

Onderstaand bericht hebben wij van Schalke Auf Tournee ontvangen:

Beste deelnemer en ouder,

Na dagen van onderhandeling en pogingen om met FC Schalke 04 tot een oplossing te komen. Moeten wij met enorme teleurstelling u berichten dat dit ons niet is gelukt.

FC Schalke 04 heeft besloten om het project FC Schalke auf Tournee met onmiddelijke ingang te stoppen. Het project was niet rendabel genoeg en daardoor ontvang FC Schalke 04 te weinig en te laat inkomsten.

Wij hebben hier alles aangedaan en aangegeven wat de consequenties van deze keuze zouden zijn. De teleurstelling van al deze kinderen en de financiƫle schade die het ook to gevolgd zou hebben. Ondanks deze onderhandelingen is dit niet tot een oplossing gekomen en wordt FC Schalke 04 auf Tournee met onmiddelijke ingang stopgezet.

Doordat het project in eenmaal stopt zijn wij genoodzaakt om ons bedrijf te staken en een faillissement aan te vragen. Wij zijn namelijk niet in de mogelijkheid om alle deelnemers terug te betalen en de normale kosten van onze bedrijfsvoering te dragen.

Het spijt ons enorm u dit te moeten melden. Wij hebben ons altijd met ziel en zaligheid ingezet voor het project, misschien niet altijd goed en met onze gebreken, maar wel met alle goede bedoelingen en intenties.

Voor vragen over uw deelname geld verwijzen wij u naar de curator. Die zal waarschijnlijk spoedig van zich laten horen.

Als laatste willen wij graag nog eenmaal duidelijk maken dat dit niet een keuze van ons is gemaakt maar van FC Schalke 04.

Wij wensen u het beste,

Schalke Auf Tournee