Vernieuwde jeugdcommissie

Wij willen op deze manier een aantal mensen officieel aan jullie voorstellen. Niet dat het bij onze vereniging nieuwe gezichten zijn, zeker niet. Maar vanaf deze zomer heeft onze vereniging een nieuwe jeugdcommissie.

Deze commissie bestaat uit: Lars van Wikselaar, Vincent van der Loo en Luc Riezebos. Dit drietal zal de taken verdelen en dat ziet er als volgt uit.

• Lars zal de contactpersoon zijn voor de leiders en trainer. Hij heeft al vele jaren ervaring als trainer en leider van diverse jeugdteams en weet daarom precies hoe dit balletje moet rollen.
  • Vincent zorgt ervoor dat alle materialen aanwezig zijn om deze trainingen goed te laten verlopen. Tevens zal hij de jeugd netjes voorzien van kleding tijdens de wedstrijddagen. Ook de communicatie naar de buitenwereld zoals informatieverstrekking van de activiteiten zal via Vincent gaan.
  • Luc hanteert al een aantal jaren de fluit bij de jeugd. Voor hem ligt de taak om de wedstrijden te voorzien van deze scheidsrechters. Maar ook alle overige wedstrijdzaken zullen via hem verlopen.

Uiteraard zijn alle drie de personen aanspreekbaar voor vragen die er zijn. Dus heb je een vraag of opmerking met betrekking tot de jeugd? Schroom niet om Lars, Vincent of Luc aan te spreken of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Van onze (bestuur) kant veel succes met de organisatie van onze vereniging voor wat betreft de jeugd.