SVH 1 - DVOV 1

Het is de eerste keer dat onze tegenstander wordt ontvangen op kunstgras. Maar het is ook al weer de laatste wedstrijd van het seizoen. De meeste prijzen zijn al verdeeld. Vandaag kan DVOV, onze gasten uit Velp, nog de derde periode in de wacht slepen.

De eerste periode werd gewonnen door kampioen OVC’85 uit Oosterbeek. Deze vervangende periode gaat wellicht naar Zeewolde, die momenteel de tweede plaats inneemt in de vierde klasse.

De tweede periode is gegaan naar DVV uit Duiven en de laatste periode zou kunnen gaan naar DVOV, maar ook Fortissimo uit Ede is nog in de race, maar daarvoor moet DVOV hier in Harskamp punten gaan verliezen. Je weet maar nooit.

We hebben dit jaar al meer vreemde uitslagen langs zien komen. Voor de thuisclub was het een vervelend seizoen. Heel veel blessures, gelukkig weinig schorsingen. Een lichtpunt dat zeker genoemd mag worden is het doorbreken van jeugdspeler Marco Morren.

Het lijkt wel of de geschiedenis zo af en toe stilstaat. Eind jaren 80 van de vorige eeuw kwam er ook uit de jeugd een blonde jongeling die een kleine twintig jaar in het eerste elfal van s.v. Harskamp heeft gespeeld. Wie dat was? Uitslag inleveren bij Teus van den Brink. Vanmiddag worden onder de goede inzenders een prijs verloot.

Laten we vanmiddag genieten van een mooie pot voetbal en dat kan ook altijd op het B-veld.

Dirk van Wikselaar, voorzitter s.v. Harskamp