Spelers die de Harskampse mentaliteit en club kennen

Met de terugkeer van Joëll en Daniël Hendriks gaat SV Harskamp door op de ingeslagen weg. Spelers die de Harskampse mentaliteit en club kennen”, opent bestuurslid Escher van Norel.

SV Harskamp slaat weer toe

Joëll Hendriks speelde in het verleden bij SV Harskamp. Beiden kwamen nu voor het Elster Oranje Wit uit.

,,Joëll (23) keert na twee seizoenen bij ons terug. Hij is een echte middenvelder. Daniël (21) volgt zijn oudere broer en moet zich richten op een plek in de verdediging”, aldus Van Norel.

Of dit de laatste aanwinst is kan Escher van Norel niet zeggen.

,,Wij blijven alert op de voetbalmarkt maar wel binnen de eerder afgegeven kaders”, besluit hij.

SV Harskamp trok al eerder de spelers Donovan van Rijlaarsdam (Blauw Geel ’55), Talib Azarkan (KSV Fortissimo), Jeroen Cramer en Michel Hol (beiden DTS Ede), Jordy en Mike van de Krol (CHRC) aan. Ook oud eerste elftalspeler Danny Burgwal is weer beschikbaar voor de hoofdmacht.

Bron: EdeStad.nl door Eip Janssen