Twee veel belovende aanvallers aangetrokken

SV Harskamp heeft na Donovan Rijlaarsdam nog twee veel belovende aanvallers aangetrokken. Talib Azarkan (KSV Fortissimo) en Jeroen Cramer (DTS Ede) komen de selectie versterken.

,,Nadat assistkoning Donovan Rijlaarsdam zijn ja-woord had gegeven was het zaak ook afmakers aan te trekken”, melden trainer Collin Oosterholt en bestuurslid Escher van Norel.

Assistkoning Donovan Rijlaarsdam naar SV Harskamp

,,Met deze twee jeugdige aanvallers ben ik zeer in mijn sas”, gaat Oosterholt verder. Hij omschrijft Talib Azarkan (19) als een echte voetballiefhebber.

,,Talib zat na zijn vertrek bij KSV Fortissimo zonder club. Ik ken hem natuurlijk goed. Hij kan met een bal toveren en is technisch zeer vaardig. Hij heeft een goed schot en balvast. Iets wat de selectie nodig heeft.”

De tweede Harskampse aanwinst is DTS Ede speler Jeroen Cramer (22).

,,Jeroen heeft enkele malen in de hoofdmacht van DTS Ede gespeeld. Mede door een blessure en werkomstandigheden is hij afgelopen zomer bij de eersteklasser gestopt. Maar nu is hij fit en mist het voetbalspel. Hij scoorde bij DTS Ede in de diverse elftallen regelmatig. Onze nieuwe trainer (Collin Oosterholt, red.) kende hem goed. Er is contact gelegd en ook hij heeft ons zijn ja-woord gegeven”, lacht Escher van Norel.

Beide Harskamp vertegenwoordigers verwachten dat de selectie met deze drie aanvallers steeds meer in balans komt.

,,Scoren ging de ploeg moeilijk af. Dus daar hebben we aangedaan”, meent het duo.

Cosponsor

Scoren deed het SV Harskamp bestuur ook buiten de lijnen.

,,We hebben met TopParken en de Harskampse Plus al twee mooie sponsoren. Daar heeft zich deze week Van den Berg Installateurs bijgevoegd.

,,Algemeen directeur en eigenaar Bert Overvest gelooft in onze plannen. En wil ons helpen die te verwezenlijken”, eindigt bestuurslid Escher van Norel tevreden.

Bron: EdeStad.nl door Eip Janssen

 • Oefenwedstrijd VV Hees - SV Harskamp

  Aanstaande zaterdag (29 januari 2022) speelt SV Harskamp 1 een oefenwedstrijd tegen VV Hees. De aanvang is om 14.30 uur.

  28 januari 2022

 • Nieuwe talentvolle doelman komt naar SV Harskamp

  De jonge doelman Koen Warnaar komt komend seizoen over van Fortissimo. Hij zal de strijd aangaan met Guido de Geit voor een plek onder de lat.

  16 januari 2022

 • HeliAir

 • TopParken

 • Van den Brink Techniek

 • Falk Bouwsystemen