STPH en SVH speelden een sportief toernooi

Op vrijdag 2 september werd op sportpark 't Meuleveld een mini-toernooi (4 deelnemers) gevoetbald. Uiteindelijk wonnen de beide deelnemende verenigingen beide een mooie beker. De tractorpullers uit Harskamp en omgeving kwamen tot op het bot voorbereid naar Harskamp om te strijden tegen recreanten van s.v. Harskamp. Deze happening komt voort als wederdienst van Stichting Tractor Pulling Harskamp aan de leden van s.v. Harskamp die al enkele jaren (20 jaar) hun medewerking verlenen aan de barploeg op het jaarlijkse Tractorpulling-festijn in Harskamp bij "Hennie van Toon".

Beide verenigingen stuurden twee zeventallen op pad. In een halve competitie werd er fanatiek gestreden om goals te scoren en natuurlijk ook te voorkomen. Half veld, kleine goals. Bij s.v. Harskamp waren Teus van den Brink en Herwin van den Brink (op zaterdag al een tandem bij SVH-1) de leiders van de zeventallen. Bij STPH was deze eer om leider te zijn voorbehouden aan Huib van Roekel (autosmurf van Westerhuus) en Evert van den Brink (van Jan van Evert van Wouterus). De laatste is beter bekend vanwege zijn gehoororgaan.

SVH 1 - STPH 2: 8-0

STPH 1 - SVH 2: 2-1

SVH 1 - SVH 2: 1-2

STPH 1 - STPH 2: 5-1

STPH 2 - SVH 2: 1-7

STPH 1 - SVH 1: 1-2

Met deze uitslagen eindigden drie teams met 6 punten. Het doelsaldo werd dus doorgeslaggevend. Na enig gereken werd het team van Teus Train winnaar en omdat de scheidsrechters (de heren Westerhuis en Rap) ook punten hebben gegeven bij de categorieen Sportiviteit, Creativiteit, Orginaliteit en Behendigheid werd Stichting Tractor Pulling Harskamp winnaar van de wisseltrophee.

De medische verzorging was in handen van Jeffrey Pattynama. De hongerige verzorging was in handen van Tiny en Harry van den Brink en snacks werden verzorgd door Lars van Wikselaar, Daniel van der Waal, Martin Oldekamp en Vincent van der Loo. De vloeibare versnapering werden aangereikt door Ad Kennis, Lieuwe Ferwerda. Dit allemaal werden spelers en supporters aangeboden door Stichting Tractor Pulling Harskamp.

De prijsuitreiking vond plaats om 20.15 uur, waarna nog een klein moment van samenzijn is geweest. Het was een mooie avond!

STPH en SVH speelden een sportief toernooi