Op aanstaande dinsdag (4 juni) zijn er geen trainingen en is de kantine gesloten in verband met een andere bezitting.

Binnen sv Harskamp gebeuren een hoop goede zaken; we zijn volop in ontwikkeling en veel vrijwilligers helpen actief mee met een betrokken hart. Het kan echter voorkomen dat iemand zich even niet thuis voelt.

Dinsdag 26 februari staat de eerste training voor dames op het programma. Heb je zin om ook een balletje te trappen in een ongedwongen sfeer kom dan dinsdag ook.

De ledenshop biedt jou als lid van je club de mogelijkheid items uit de unieke clubcollectie aan te schaffen. De aankopen die je in de Ledenshop doet, leveren direct voordeel op voor je club.

Met de Total Clubactie kun je euro’s sparen voor SV Harskamp door te tanken bij Total. Total doneert aan het einde van het voetbalseizoen het gespaarde bedrag aan onze voetbalclub.