Drie spelers aan selectie voor volgend seizoen toegevoegd

Afgelopen weekeinde heeft het 1e elftal weer drie spelers aan de selectie voor volgend seizoen toegevoegd.

Drie spelers aan selectie voor volgend seizoen toegevoegd

,,Zoals we al eerder aangaven is de Technische Commissie (TC) van Harskamp bezig de selectie voor komend seizoen te versterken. We willen heel graag minimaal in het linker rijtje van de vierde klasse een rol meespelen. Maar hebben daarbij ook gelijk meegedeeld dat we ook de Harskampse identiteit niet uit het oog willen verliezen”, aldus Escher van Norel, van die commissie. De Harskampers zien de gebroeders Jordy en Mike van de Krol terugkeren.

,,Mike en Jordy maakten eerder een uitstapje naar het Heelsumse CHRC. Zij gingen mee met onze oud-trainer Bob Jansen. Beide spelers hebben vrijwel hun hele voetballeven bij ons gespeeld. Ik denk dat zij goed passen in het voornemen dat de club heeft.”

Escher van Norel gaf ook nog aan dat oud-eerste-elftalspeler Danny Burgwal zich weer beschikbaar stelt voor de selectie. ,,Danny heeft met een aantal blessures te kampen gehad. Hij is een ervaren speler en nu weer heel fit. Ik heb zelf nog met hem gespeeld en weet dat zijn invloed op het team groot is”, gaat Van Norel verder.

Het lijkt erop dat de SV Harskamp zeker nog niet uit gewinkeld is. ,,Er lopen nog wat contacten. Ik verwacht zeker dat de selectie nog wat wordt uitgebreid. Maar zolang niets zeker is kan ik ook niets bevestigen”, besluit Escher van Norel tevreden.

Bron: EdeStad.nl door Eip Janssen

 • In memoriam Joop Tadema

  Ons bereikte het droevige nieuws dat donderdagmiddag 28 september jl. op 72-jarige leeftijd Joop Tadema is overleden.

  28 september 2023

 • Oktoberfest: 21 oktober

  Op 21 oktober organiseert SV Harskamp het Oktoberfest. Trek je lederhosen en dirndls aan en krijg een leuke verrassing op het feest!

  25 september 2023

 • SPORTTED

 • Brink Moulds & Automation

 • Van den Berg Installateurs

 • Top's Bouwbedrijf