Update 2 juli

Op maandag 1 juli zijn de werkzaamheden begonnen. De bestuurskamer geheel leeg gemaakt. Het plafond is deels gedemonteerd. De houten legvloer (die meer 25 jaar dienst heeft gedaan) is verwijderd. De kastenwand (archief, ledenadministratie en overtollige materialen) is van de muur gehaald. De bedradingen van elektra en computersystemen zijn afgekoppeld. Ook de cv- en waterleidingen zijn niet meer aanwezig. De koffiehoek, de keukencombinatie en de koelkast zijn niet meer in de bestuurskamer aanwezig. De kluiskasten van de bestuursleden en de commissies zijn gedemonteerd en staan voorlopig in de kantine. De entreehal en de dames- en heren-toiletten zijn/worden gesloopt. Het sloopafval wordt keurig gescheiden (hout, steenpuin, metalen en diversen).

Leo Rap (bestuurslid accommodatiezaken) had een eerste werkploeg samengesteld en de taken verdeeld. Zijn voorganger (Teus van den Brink) hield eveneens toezicht en hielp mee met de bouwkundige zaken. Hierbij werd gelet op welke muur weg kan en welke muur als draagconstructie in tact moet blijven.

Op woensdag 3 juli zullen de technische mensen aan de slag gaan (elektra Brons, Grootheest Installateurs, bouwbedrijf Van Veenschoten). We zullen wekelijks een voortgangsverslagje op onze site blijven plaatsen. In het nieuwe seizoen (start wellicht op 10 augustus 2019) kan iedereen een kijkje komen nemen hoe de renovatie is gevorderd (hopelijk afgerond).

Wil je eerder iets willen weten of ons van goede adviezen kunnen voorzien: schroom niet om onze ‘bouwbaas’ Leo Rap te bellen of te appen: 06-50205506

Een fijne vakantie alvast. Wij werken graag door voor een mooi resultaat.

Renovatie clubhuis s.v. Harskamp van start

Johan Brons voelt of er nog stroom op staat.

Renovatie clubhuis s.v. Harskamp van start

Maas Bronkhorst sloopt de wc’s: geen gezeik meer.

Renovatie clubhuis s.v. Harskamp van start

Marco van den Brink gooit ‘eindelijk’ iets weg.

Renovatie clubhuis s.v. Harskamp van start

Vakbroeders Teus van den Brink en Evert van Veenschoten inspecteren de draagbalk.

Renovatie clubhuis s.v. Harskamp van start

Een brede en een smalle rug slopen de bestuurskamer. Maas Bronkhorst en Dirk van Wikselaar werken hier als team.

Renovatie clubhuis s.v. Harskamp van start

Martijn Peelen ‘ruimt’ de bestuurskamer uit.