Rabo Clubkas Campagne 2017

In de periode van 22 mei tot en met 6 juni aanstaande organiseert de Rabobank de jaarlijkse 'Rabobank Clubkas Campagne'. Alle leden (maximaal 5 stemmen) en klanten (maximaal 3 stemmen) van de Rabobank kunnen middels het uitbrengen van hun stem hieraan deelnemen. Ook SV Harskamp is een van de verenigingen binnen het werkgebied van de Rabobank waarop u maximaal 2 stemmen kunt uitbrengen. Uw stem is indirect een financiƫle ondersteuning van onze vereniging.

Hoe kun je stemmen?

Leden en klanten van de Rabobank hebben op 22 mei een mail ontvangen met het onderwerp: 'Rabobank Clubkas Campagne | Laat uw stem gelden'. In deze e-mail vindt u een link, waarmee u naar een pagina wordt werwezen, waar u uw stem kunt uitbrengen. SV Harskamp ontvangt graag uw steun middels een stem.

Namens bestuur en leden van SV Harskamp alvast bedankt voor uw stem.

Rabo Clubkas Campagne 2017