Penningmeester s.v. Harskamp een blij man

Harskamp – Op zaterdag 15 september 2018 werd op het sportcomplex ’t Meuleveld van s.v. Harskamp een cheque uitgereikt namens Rabobank Gelderse Vallei aan de plaatselijke voetbalvereniging.

Bij s.v. Harskamp is het laatste jaar veel vernieuwd, gemoderniseerd en uitgebreid. Daar komen veel kosten bij kijken. Dan denken we aan de aanleg van het kunstgrasveld en het pannaveld voor de jongste jeugd van de voetbalclub. Aan vervangingen aan interieur en exterieur bij het clubhuis. En nog veel meer zaken.

Om dit allemaal te kunnen bekostigen heeft s.v. Harskamp aangeklopt bij Rabobank Gelderse Vallei om van haar fonds gebruik te mogen maken. Afgevaardigde van het fonds, de heer Peter Verburgh, uit Harskamp heeft ons daarbij gesteund en kwam op voornoemde datum de cheque overhandigen. Het geeft het bestuur en leden van onze dorpsvereniging een extra ‘boost’. Wij zijn heel blij met deze financiele ondersteuning en kunnen daarmee bijna onmogelijke extra’s toch uitvoeren.

Penningmeester s.v. Harskamp een blij man

Op de foto van links naar rechts: SVH-voorzitter Dirk van Wikselaar, met de bloemen voor de uitreiker van de cheque, vervolgens Peter Verburgh, namens Rabobank Gelderse Vallei, SVH-penningmeester Marco van den Brink, die de cheque mocht bijschrijven bij de financien van de club en tot slot SVH-accommodatie-beheerder Leo Rap die de centen weer mag uitgeven.