Opening clubhuis

Het kabinet heeft besloten om per 1 juli de coronamaatregelen in Nederland verder te versoepelen. Zo mogen sportkantines en binnensportaccommodaties weer open. Voor de openstelling van sportkantines en terrassen dienen verenigingen zich te baseren op de richtlijnen in het Protocol Heropening Horeca.

Als bestuur zijnde hebben we besloten om in de maand juli enkel op de zaterdagmiddag onze deuren te openen. Vanaf 15.30 uur zal het clubhuis opengaan. Om 14.00 uur bestaat er de mogelijkheid tot een training. Dit is vrijblijvend en voor eenieder die zin heeft. Van kleedkamer 5 en 6 kan gebruik gemaakt worden om te verkleden en te douchen.

Maar ook bij de opening van het clubhuis is het als gevolg van corona net een beetje anders dan anders geworden. We moeten ons houden aan het protocol en we moeten nog steeds voorzichtig zijn. We willen jullie dan ook wijzen op onderstaande aandachtspunten:

Volg de basisregels

• Blijf thuis als je verkouden of grieperig bent
  • Houd altijd 1,5 meter afstand
  • Geen handen schudden

Aanvullende maatregelen

• Gebruik bij binnenkomst de desinfecterende gel
  • In het clubhuis zijn markeringen aangebracht. Deze geven de gewenste 1,5 meter afstand aan
  • Bestellingen kunnen aan de lange zijde van de bar worden geplaatst
  • Er zijn geen zitplaatsen aan de bar
  • Betaal zoveel mogelijk contactloos
  • Het clubhuis en het terras hebben een aangepaste indeling. Verplaats geen stoelen, krukken of tafels zonder overleg
  • Gebruik altijd een stoel of kruk. Consumpties mogen niet staand worden gebruikt
  • Bij binnenkomst zal geen gezondheidscheck uitgevoerd worden. Wij vertrouwen op uw eigen verantwoordelijkheid

Met elkaar

Ook in de kantine hebben we te maken met het “nieuwe normaal”. Ook wij zouden liever meteen het oude normaal weer hanteren, maar dat kan nu eenmaal niet. We gaan er van uit dat iedereen hier begrip voor heeft en zich goed aan de regels en afspraken houdt. Spreek elkaar eropaan als het even fout gaat. Accepteer dat en toon begrip. Het kan toch niet zo zijn dat we na één dag al moeten besluiten om weer dicht te gaan. Dat laten wij, met zijn allen, niet gebeuren.

Controle

De lokale overheid (handhaving) kan komen controleren of wij ons met zijn allen aan de regels houden. Als dat niet het geval is, loopt de club het risico een boete van 4000 euro te krijgen. Dat kunnen we zeker in deze tijd natuurlijk niet hebben!

Nieuw seizoen

Komende zaterdagen gebruiken we ook om uit te vinden hoe we over een paar weken het nieuwe seizoen goed kunnen beginnen. Als er wijzigingen komen in de regelgeving voor bezoek aan kantine en terras, zullen we u via de website informeren.

Plezier

We hopen en verwachten dat we de komende zaterdagen veel mensen weer kunnen ontmoeten en dat iedereen weer met veel plezier een paar uur in de kantine door gaat brengen. Daar gaat het uiteindelijk om!

Tot zaterdag!