Nieuwsflash vanuit het bestuur

Het zijn de donkere dagen voor kerst, alleen zijn ze nu heel vroeg. Helaas drukt de Coronacrisis een grote stempel op onze samenleving. Natuurlijk willen we allemaal de wei weer in, samen een drankje doen na afloop, gewoon elkaar weer zien en met elkaar praten. Alleen gaat dat nu niet, ook het voetbal ligt stil om te zorgen dat we de besmettingen laag houden. Heel vervelend allemaal, maar we moeten nog even doorzetten.

Wellicht, mochten de cijfers gunstig worden, kunnen we zoals de KNVB in hun voorstel naar de regering heeft gestuurd, dan weer wedstrijden voetballen vanaf 16 januari 2021.

De maatregelen die er zijn zullen we blijven updaten, naargelang deze veranderen. Tot die tijd moeten we volhouden, gezond blijven en samen zorgen dat we er dan weer klaar voor zijn.

We zijn verheugd om te melden dat de renovatie van de kleedkamers is afgerond. Kleedkamers 1 t/m 4 zijn opgefrist en ook het verzorgingshok heeft een opknapbeurt ondergaan. Verder zorgt onze VMP natuurlijk dat de accommodatie er klaar voor is op het moment dat er groenlicht komt. Daarvoor dank.

Deze tijd heeft ook enkele consequenties voor een aantal zaken die nu niet kunnen plaatsvinden. Neem de ALV, deze is voorlopig uitgesteld en die zullen we z.s.m. gaan inplannen wanneer de corona maatregelen dit toe laten. Ook de winter activiteiten zijn voorlopig opgeschort.

Gelukkig kunnen we met de jeugd wel gewoon, al is het op een aangepaste manier, trainen en onderlinge wedstrijdjes houden. Fijn dat deze ook steeds goed bezocht worden door de kinderen. Dit onder de bezielende leiding van onze enthousiaste trainers. Keep up the good work!

Voorlopig is er nog veel onduidelijk en moeten we de schouders eronder blijven houden. Hierbij willen wij jullie veel gezondheid toewensen en hopelijk tot snel.

Sportieve groet,