SV Harskamp haalt zeer ervaren verdediger Mike Peters binnen

SV Harskamp heeft voor volgend seizoen 2022/2023 een ervaren centrale verdediger gestrikt. De vierdeklasser kan volgend seizoen beschikken over de 36-jarige Mike Peters, die momenteel bij hoofdklasser Scherpenzeel basisspeler is.

Mike Peters in actie voor Scherpenzeel

Mike Peters in actie voor Scherpenzeel

,,Met de komst van Mike Peters zijn we heel blij. Hij moet het slot op de deur worden in de Harskampse verdediging. De gesprekken met Mike Peters verliepen zeer succesvol. Hij wilde dichter bij zijn woonplaats Apeldoorn voetballen. Dat heeft in zijn beslissing zeker meegespeeld ”, opent bestuurslid technische zaken Escher van Norel. Mike Peters, speelde naast hoofdklasser Scherpenzeel ook voor Bennekom, DTS Ede, CSV Apeldoorn, AVW66 en De Bataven. Ook speelde hij door middel van een studiebeurs een jaar in de Verenigde Staten. Met het vastleggen van Peters heeft de Harskampse vierdeklasser, getraind door Collin Oosterholt, een brok routine binnengehaald.

Mike Peters in actie voor Bennekom

Mike Peters in actie voor Bennekom

,,Mike Peters is een rechtsbenige centrale verdediger die eventueel ook op het middenveld uit de voeten kan. Hij beschikt over een prachtige trap en ik hoop dat Mike ook op het menselijke vlak een belangrijke rol in de groep gaat vervullen. Hij kan met zijn ervaring de jonge selectie van Harskamp nog meer body geeft. Zeker omdat routinier Aldo van Norel na dit seizoen stopt als voetballer. Hij speelt de laatste jaren bijna geen seizoen zonder blessures uit. Nu is hij weer geblesseerd en ik verwacht dat Aldo pas in maart weer bij de groep kan aansluiten. Wel blijft hij betrokken bij het eerste elftal en gaat hoofdtrainer Collin Oosterholt assisteren”, besluit Escher van Norel.

Harskamp, uitkomende in de vierde klasse, staat in het seizoen 2021/2022 op een mooie vierde plaats. De eerstvolgende competitiewedstrijd is op 19 februari. Dan komt De Veluwse Boys op bezoek.

Bron: EdeStad.nl door Eip Janssen

 • Oktoberfest: 15 oktober

  Op 15 oktober organiseert SV Harskamp het Oktoberfest. Trek je lederhosen en dirndls aan en krijg een leuke verrassing op het feest!

  06 september 2022

 • Routiniers versterken vierdeklasser Harskamp

  Harskamp steekt de ambities niet onder stoelen of banken: “spelen om promotie naar de derde klasse via een kampioenschap of nacompetitie is de insteek”.

  17 augustus 2022

 • Polskamp Meat Industry

 • Brons Schoonmaak

 • Minnenhoek

 • SPORTTED