Kantinemedewerkers gezocht

Momenteel zijn we weer druk met de invulling van het bardienstrooster voor het aankomende seizoen. Hierin ontstaan steeds meer hiaten. Op de dinsdag en donderdag avonden trainen wij en zijn we geopend van 17.45 uur t/m 23.00 uur. Op zaterdag spelen we onze wedstrijden en zijn we op zoek naar mensen vanaf de opening 8.45 uur tot aan de sluiting 19.30 uur.

Op de zaterdag wordt er gewerkt in blokken en sta je samen met 1 of 2 anderen achter de bar en in de keuken. Mocht dit iets voor jou zijn en wil je je handen uit de mouwen steken voor onze vereniging dan horen we dat graag. Neem dan contact op met Barry Waaijenberg (06-51554633) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..