Joop Tadema Lid van Verdienste

Op 18 augustus 2020 is Joop Tadema benoemd als Lid van Verdienste van SV Harskamp.

In november 1988 is Joop geregistreerd als lid en volgens de overlevering de eerste jaren ook actief als voetballer. Fanatiek, tikkeltje hard waren de eerste eigenschappen die we hoorden. Al snel is Joop ook allerlei vrijwilligerstaken op zich gaan nemen. Hieronder een aantal en daarbij vergeten we er vast nog een aantal:

• Jeugdtrainer
  • Jeugdleider
  • Kantinedienst medewerker
  • Organisator/begeleider jeugdkampen
  • Opzetten jeugdplan
  • Voorzitter van het jeugdbestuur
  • Lid van het hoofdbestuur
  • Scheidsrechter

Kortom ruim dertig jaar heeft Joop altijd zijn steentje bijgedragen binnen onze vereniging. Dit ook nog eens in veel verschillende functies. Als bestuur zijnde waren we dan ook van mening om Joop te benoemen tot lid van verdienste. Tot nu bestond dit illustere gezelschap uit zes personen. In 2012 zijn Harry en Teus vd Brink hiertoe benoemd en in 2016 Ben en Wim vd Brink, Trudus Michels en Hans Iping. Graag willen we in 2020 daar Joop aan toevoegen.

Wij wensen Joop en Geke heel veel woonplezier in Utrecht. Een beetje jaloers zijn we wel op de nieuwe club in Utrecht van Joop. Zij krijgen er een fantastische vrijwilliger bij.