Herfstkamp 2017

Dit jaar gingen we op pad met 20 jeugdleden van SV Harskamp naar Bennekom. Dit x was de groep wat kleiner en stukken jonger. We wilde dit jaar weer gaan voor een individuele strijd, elke dag een andere groep met andere mede strijders.

Maandag zijn we begonnen met een voetbalclinic onder begeleiding van onze hoofdtrainer Bob. Bob had zijn dochter meegenomen zodat de groep in tweeën gedeeld konden worden. Dit werd een zware clinic mede door Bob mede door het prachtige weer. Begin van de avond gingen we het bos in met onderweg vragen waar je het antwoord moest gokken, zodat iedereen evenveel kans had om te winnen. Eind van de avond werd het spel Ren je Rot gespeeld. Er werden vragen gesteld met twee antwoorden 1 goed 1 fout, nu kwam het aan op tactiek van de groep weten we het antwoord zeker of is er twijfel en gaan we splitsen. Wat betreft het slapen van de kinderen. Ik heb in mijn hele kamp periode nog nooit zo’n lieve , gemakkelijke kinderen gehad. Toen we zeiden “kinderen we gaan naar bed” ging iedereen zijn tandenborstel halen nog even naar de wc en vervolgens zonder strijd hun slaapkamer in. Dit is nog nooit gebeurd, en niet 1 nacht nee alle nachten.

Herfstkamp 2017

Dinsdag begonnen we met een zeskamp waaronder bekers omgooien, darten, doel schieten, parcourtje rennen, schoorsteen race en fles gooien. Simpel maar altijd leuk. In de middag richting Bennekom voor het fotospel. We hebben van verschillende winkels een deel van een logo gefotografeerd. En die moesten ze opzoeken. Dit was toch een lastig spel. De Avond was gereserveerd voor weer een nachtspel, we hadden bekende Nederlanders ogen gegeven van andere bekende Nederlanders. Gezichten werden nog wel geraden maar ogen was toch wel erg moeilijk. Nog even een wedstrijd voetbal kijken en dan lekker naar bed.

Herfstkamp 2017

Woensdag ochtend zijn we begonnen met een onderlinge voetbal toernooi met aansluitend penalty’s nemen. Ín de middag weer naar Bennekom voor een ouderwetse Vossenjacht met 16 grappige, lastige, snelle en moeilijke vossen. ’s Avonds naar Veenendaal om lekker te gaan zwemmen, niet al te groot maar met twee glijbanen is het altijd goed.

Herfstkamp 2017

De ochtend van het vertrek eerst het krantenspel gespeeld, waarbij ze in een bepaalde tijd stukje tekst moesten vinden in de krant, Vervolgens het bos in voor het koppelspel, elke groep kreeg 1 kaartje mee met een afbeelding ( bv Bassie) zij moesten het andere kaartje (Adriaan) in het bos zoeken, bij een goede match kregen ze weer een ander kaartje en konden ze weer terug het bos in. Terug op de accommodatie werden alle tassen ingeladen en konden we naar het Meulenveld waar we getrakteerd werden op patat met een snack. Sommige kinderen hebben nog lekker gevoetbald op het nieuwe veld. Om half 8 de prijsuitreiking. Met op nummer 1 Desley 68 punten( motto mee doen is beter dan winnen) op 2 Yaden met 62 punten en op 3 Daan met 60 punten. Gefeliciteerd jongens. Het was weer een gezellige herfstkamp met prachtig weer.

Wij willen iedereen bedanken voor hun inzet en gezelligheid en het vertrouwen.

Groetjes Esther en Miranda

Bekijk alle foto's

Tijdens het herfstkamp zijn er veel foto's gemaakt. Wil je een overzicht van alle foto's bekijken? Klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle foto's