Bob Jansen en s.v. Harskamp zetten samenwerking voort

S.V. Harskamp-voorzitter Dirk van Wikselaar mocht op de nieuwjaarsreceptie vele leden begroeten. Nadat de eerste gelukwensen waren uitgewisseld kon de preses ook mededelen dat trainer Bob Jansen en zijn staf voor een jaar hebben bijgetekend.

,,Daar zijn we erg blij mee. De club wil graag vooruit en wij denken dat dit met deze trainer gaat lukken. Hij heeft visie maar begrip voor een club waar het verenigingsleven belangrijk is."

,,Vrijdagavond zijn de laatste puntjes op de bekende 'i' gezet. Ik heb het goed naar mijn zin bij Harskamp. Het spreekt vanzelf dat een contractverlenging, waarin zowel vanuit het bestuur als spelersgroep vertrouwen uitstraalt, een mooi begin is van een nieuw voetbaljaar", opent de vakantie vierende trainer. Vanuit Oostenrijk laat hij verder weten dat de selectie grotendeels intact blijft. Ook de randvoorwaarden om te trainen worden verbeterd.

,,Ik heb met het bestuurslid voetbalzaken Dick Mulder goede afspraken gemaakt. De organisatie rondom het eerste elftal wordt nog beter. Geen zwaarwichtige zaken die niet bij de club passen. Maar ik wilde bijvoorbeeld graag op een heel veld kunnen trainen. Dat wordt gerealiseerd. Ik verwacht geen al te grote mutaties in de selectiegroep. Maar zekerheid daarover heb je pas als de overschrijvingstermijn is gelopen. Anderzijds zijn de spelers hier echt honkvast. Ik zie ook voldoende perspectief voor groei."

De huidige staf bestaande uit Herwin van den Brink en Teus van de Brink (elftalleiders), keeperstrainer Alain van Oorschot en Jeffrey Pattynama (verzorger) wordt uitgebreid met Maurice Boon.

,,Maurice Boon wordt assistent keeperstrainer. Alain (Van Oorschot, EJ) kan er niet elke donderdag en zaterdag zijn. Ik ken de Amersfoorter Boon al toen ik nog bij De Glind en Kesteren werkte", besluit Jansen.