Belangrijke informatie voor trainingen en wedstrijden

Er gaat weer gevoetbald worden. Momenteel kan er maar van twee kleedkamers gebruik gemaakt worden (kleedkamer 5 en 6). Het "oude" gedeelte van de kleedkamers (1 t/m 4) en de EHBO-ruimte worden momenteel gerenoveerd. Opleverdatum zal hoogstwaarschijnlijk 1 september zijn. In de maand augustus zal het dus even puzzelen worden, zeker nu met de aanvullende maatregels m.b.t. COVID-19. Waarschijnlijk zal de wedstrijdsecretaris ook enkele thuiswedstrijden in de beker moeten verzetten door een gebrek aan ruimte.

Aangeraden wordt om voor de trainingen, in ieder geval in de maand augustus, zoveel mogelijk thuis om te kleden en na de training ook thuis te douchen. Bij gebruik van de kleedkamers moet er ook rekening worden gehouden met de 1.5 meter. Er mogen dan ook maar 8 personen tegelijk in een kleedkamer aanwezig zijn. Voor het omkleden moeten er dus groepjes gemaakt worden.

Daarnaast zijn er op het sportpark overige richtlijnen waar men zich aan moet houden. Dit zijn de regels conform het RIVM. Wij vragen onze spelers, begeleiders maar ook onze bezoekers en tegenstanders om zich aan deze regels te houden. Wij gaan er van uit dat de begeleiding en bestuurders, ook van de tegenstanders, hun eigen spelers en bezoekers aanspreken indien zij zich niet aan de regels houden.

Laten we er met zijn allen het beste van maken!