SV Harskamp pakt door: DTS Ede-speler Michel Hol eerste aanwinst

SV Harskamp kondigde recent een nieuwe trainer aan. Tevens met de belofte te gaan werken aan een bredere selectie. Het zijn geen loze beloften van bestuurslid Escher van Norel en komend trainer Collin Oosterholt.

,,De eerste aanwinst is binnen. Oud-Harskampspeler en nu vaste eerste elftalspeler bij DTS Ede, Michel Hol heeft zijn komst naar ons bevestigd. Daar zijn we heel erg blij mee”, aldus het duo.

De Edenaar (22) heeft bij DTS Ede met de nieuwe trainer Collin Oosterholt samengewerkt. ,,Ik ken Michel Hol als voetballer in de DTS Ede jeugd. En natuurlijk ben ik hem blijven volgen toen hij doorbrak naar de eerste elftal selectie. Michel was dit seizoen, voordat corona het voetballen stil legde basisspeler. Dat zegt genoeg bij een club als DTS Ede. Hij is begonnen bij SV Harskamp en keert nu na de uitstap terug bij zijn eerste club. Dat past goed in het (nieuwe) beleid en de uitgesproken ambitie. De technische commissie werkt achter de schermen hard aan de afgesproken kwaliteitsimpulsen”, aldus Collin Oosterholt.

Hij legt uit dat Michel Hol zowel achterin als op het middenveld uit de voeten kan. ,,Ik verwacht dat hij het technische vermogen heeft het elftal aan het voetballen te krijgen. Zijn pass/trap is wat Hol onderscheidt. En daar moet de hoofdmacht van SV Harskamp profijt van gaan trekken.”

Escher van Norel voegt er nog aan toe dat met meerdere spelers wordt gesproken. Maar details daarover kan hij zolang de afspraken nog niet rond zijn, niet bevestigen. ,,Het enige dat ik kwijt wil is dat onze eerdere opmerkingen geen loze kreten zijn. Met behoud van hetgeen bij onze club behoort, willen we toch de randvoorwaarden om bij de vierdeklasser te komen spelen, waarmaken. Mede omdat Collin (Oosterholt, red.) een vrij groot voetbalnetwerk heeft, ben ik optimistisch naar de toekomst. Maar ook realistisch. Eerst weer op een verantwoorde wijze kunnen voetballen is het allerbelangrijkste. Maar deze coronapauze benutten is een tweede”, sluit hij gedecideerd af.

Bron: EdeStad.nl door Eip Janssen

 • In memoriam Joop Tadema

  Ons bereikte het droevige nieuws dat donderdagmiddag 28 september jl. op 72-jarige leeftijd Joop Tadema is overleden.

  28 september 2023

 • Oktoberfest: 21 oktober

  Op 21 oktober organiseert SV Harskamp het Oktoberfest. Trek je lederhosen en dirndls aan en krijg een leuke verrassing op het feest!

  25 september 2023

 • Brink Moulds & Automation

 • Minnenhoek

 • Brons Schoonmaak

 • De Rank Administratie en Advies