Sportpark SV Harskamp

In 1960, en wel op 30 april, opende burgmeester H.M. Oldenhof het nieuwe sportcomplex aan de Otterloseweg te Harskamp. Als feestelijke openingswedstrijd werd helaas verloren van DTS ‘35 uit Ede. Het sportcomplex bestaat momenteel uit twee velden en een oefenhoek. Beide velden zijn voorzien van verlichting zodat er ook 's avonds gespeeld kan worden.

Sportpark van SV Harskamp

Vrij recentelijk, in 2006, is het B-veld en de oefenhoek gerenoveerd. Na jarenlang onderhandelen met ambtenaren en politici van de gemeente kregen wij het groene licht voor het maken van ons B-veld tot een wetra-veld.

Aan de noordzijde van de velden (kopse kant) staan het clubhuis en de kleedkamers. Het clubhuis is gebouwd in 1977 voornamelijk door de leden van de vereniging zelf. Ook het reguliere onderhoud van het sportcomplex wordt hoofdzakelijk gedaan door de leden van de vereniging.

Sportpark van SV Harskamp

Al vele jaren is op vrijdagmiddag een ploeg harde werkers op ons sportcomplex bezig. Belijningen, klein snoei- en maaiwerk. Reparaties, verfraaiingen, gewoon opruimen, hetzijn allemaal bezigheden van deze s.v. Harskamp-vrijwilligers. En dat allemaal onder het toezicht van ons bestuurslid technische zaken. Daarnaast is er één maal per jaar een klusjesdag waarop de leden groot onderhoud doen.

Het sportcomplex is gelegen aan de rand van Harskamp (zuidzijde) vlak voor het einde van de bebouwde kom en tegenover de ingang van het militaire terrein. Het complex beschikt over een ruime parkeerplaats.